Marcaje

Alice: Madness Returns

Nume alternative: Alice: Madness Returns

Joc Alice: Madness Returns - un proiect realizat în cele mai bune tradiții ale genului "aventura de acțiune", în care toate evenimentele sunt privite de la o terță parte. Ca dezvoltator de joc au fost făcute de către studioul Spicy Horse din China. Proiect public mai larg în primul rând a fost prezentat la jumătatea anului 2011. Acest joc a fost creat special pentru calculatoarele personale și pentru console preferate și set-top box.

Alice madnes Înapoi ne spune povestea tragică de fata lui Alice, ai cărui părinți au fost uciși într-un incendiu teribil în urmă cu câțiva ani. Personajul principal a supraviețuit, dar această tragedie nu a trecut pentru o fată fără nici o urmă. După ce focul Alice dus la un spital de psihiatrie, unde a trebuit să lupte în fiecare zi cu amintirile și temerile sale. Deci, zece ani de tratament la fete minte crea propria lor lume - un fel de Wonderland destul de Alice. În acest timp eroina recuperat și pot pleca acum pereții spitalului, dar astfel de trauma nu dispar ...

Alice: Madness Returns PC-ul va demonstra viețile noastre Alice afara spitalelor. Fata încearcă să trăiască în liniște în Londra, se întâlnește în mod regulat cu psihologi, dar halucinații teribile încă nu o va lăsa. Alice își dă seama că pentru a scăpa de ele, aveți nevoie pentru a găsi și elibera cauza suferinței. În Alice: Madness Returns să joace, așa cum arată practica foarte interesant ca o poveste neobișnuită face să se gândească serios și să dezvolte un joc de tehnologie complet atipic. În Londra, personajul principal are vremuri grele - vise, amintiri, cateva poze si apoi apar în memorie. Poate că ar fi mai bine dacă va trăi pentru totdeauna în Țara Minunilor?

Pentru a începe jocul, va trebui să Alice: Madness Returns pentru a descărca fișierul de instalare. Trackere moderne torrent se va face rapid și ușor. Odată ce ați intra în proiect, veți afla că singurul loc mântuirea personajul principal a pierdut forța sa. În tot timpul, până când fata a scăpat de problemele pe cont propriu, țara fictiv sa schimbat foarte mult, chiar a reușit să pătrundă răul aici. După cum probabil ați ghicit, jocul Alice: Madness Returns va pune la misiune importantă - de a salva Alice In Wonderland.

Terenul de joc este convențional împărțit în două părți, și va trebui să se ocupe de evenimentele care au loc în prezent, și cu suisuri si coborasuri de-o lume imaginara. Grafică excelentă permite cel mai bun mod de a demonstra lumilor diferențele: real Londra este destul de plictisitoare, dar lumea imaginară este pur și simplu uimitoare de culori luminoase. Monitoriza starea de personajul principal poate fi din punct de vedere înțelegerea, care poate fi îmbunătățită prin intermediul unor bonusuri sau scădere din cauza impactului de dușmani.

Verifice personal veridicitatea celor de mai sus poate fi privit la Alice: Madness Returns trailer video care vă va intriga cu siguranță!

 

Alice: Madness Returns