Marcaje

Aliens versus Predator 2

Nume alternative: Aliens versus Predator 2

Prădător străin de opoziție și a început cu mult timp în urmă. Această poveste este iubit de milioane de telespectatori, ceea ce, desigur, și de proiecte de calculator ar putea să nu privează atenție. Joc Aliens vs Predator 2 - poveste minunată, la doar toate caracteristicile de economisire-ai saga. Ca un dezvoltator de un nou joc a fost companiei Monolith. Dezvoltatorii de proiecte sa apropiat de el cu venerație și o mare responsabilitate, și nu a putut fi evaluată gameri apreciate. Plăcut este faptul că compania de software nu este reținut doar ideile poveste de bază transmise în film, dar nu a neglijat povestea a demonstrat în cadrul proiectului precedent.

Avertiza imediat că fanii spera prădător străin și vor fi justificate în totalitate. In Aliens versus Predator 2 buc Monolith a reușit să realizeze un scenariu demn de recunoaștere cele mai bune critici de la Hollywood. Aici este tot ce ai nevoie pentru a crea un joc de acțiune de clasă, cu toate consecințele. Eroul tău va avea de a face cu personaje vii, peisaje realiste, escalada atmosfera necesară și crearea unui starea de spirit, dialog excelent, ceea ce nu se face departe de o ceașcă de cafea. Oh, și să fie pregătiți pentru ceea ce jocul Aliens versus Predator 2 este, practic, înmuiate prin umor specific, care ameliorează în mod semnificativ tensiunea și înălțătoare.

În timpul jocului, care, întâmplător, va începe numai după ce putea descărca Aliens vs Predator 2, veți descoperi că printre personajele principale vor fi mulți nou-veniți. De exemplu, cazul ar trebui să fie un lider agresiv de un grup de mercenari ruși care odată au suferit de prădător serios dinti. Toate personajele principale din scorurile lor cu străinii violente. O realizare de opoziția lor a încetat să fie plat și monoton - interacțiunea dintre personajele face gameplay-ul mai interesant.

Scene puzzle servit mai degrabă un fel de neobișnuit, ceea ce face jocul Aliens vs Predator 2 devine mult mai distractiv. Creatorii jocului au decis să renunțe la companiile tradiționale succesive uniforme - în schimb, va trebui să colecteze piesele de pe liniile de poveste, în sensul literal al cuvântului. La început, ea poate părea prea confuz și de neînțeles, dar după câteva minute îți dai seama că așa ar putea arăta toate jocurile, și ar fi minunat!

Fiecare episod nou nu este doar o poveste, dar, de asemenea, performanța grafică, muzică, atmosferă unică. Fiecare dintre personajele din pantofi pe care le vei vizita, are propriul său caracter, mentalitate individ care previne monotonia în joc.

Pentru a vedea pentru tine toate virtuțile proiectului, aceasta este, desigur, pe care doriți să testați, și vor fi examinate de un video de descriptive Aliens vs Predator 2, care a reprezentat în mod corespunzător toate beneficiile de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more