Marcaje

Allods Online

Nume alternative: Allods Online

Allods online - aceasta este prima cu adevărat în valoare de joc dezvoltatorii ruși de renume mondial. Din păcate, jocuri MMORPG-ul din Rusia nu sunt utilizatori de încântare de mult, dar Rage joc on-line - acest lucru este în mod clar o excepție de la regula. Prin teste extinse pentru a elimina toate tipurile de dezavantaje, dezvoltatorii au facut o treaba grozava, care a dat roade - joc Allods Online a provocat o agitație în jurul tău!

Intrare în joc Rage ruleaza pe un sistem standard pentru acest tip de jocuri. Pentru a începe, va trebui să descărcați clientul, sau există o oportunitate de a-l cumpere, și dintr-o dată complet cu o anumită rezervă "în moneda locală". Înregistrare Allods Online include, de asemenea, crearea de profilul lor de pe site-ul. Deci, după ce Rage înregistrare terminat, puteți trece direct la joc.

Apoi, trebuie să determine caracterul său, care în primul rând se va face destul de dificil. Aici aveți nevoie pentru a selecta care clasa, rasa, iar parte la conflict va trata subordonat dumneavoastră. Juca Rage joc on-line este posibil ca cele două facțiuni - Imperiul și Liga. Bineînțeles toate caracterizate prin unicitatea proprie și, în consecință, fiecare personaj are propriile recompense. De asemenea, la începutul jocului va trebui să alegeți aspectul de erou, ceea ce trebuie să fie luate în serios, deoarece jocul se va schimba aspectul imposibil. Jocul are șase parametri de selecție caracter. Și dacă vă jucați pentru neamuri, și va trebui să dea porecla ta animalele de companie.

Mai mult posibil de rasă și de clasă. Allods Online este un joc în cazul în Imperiu, urmatoarele curse: Orcs, Hadagantsi și rebeli. Redarea pentru Liga, puteți selecta: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Desigur, alegerea unui personaj, trebuie să înțelegeți că fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. De necesitatea de a alege personajul care se potriveste cel mai bine stilul tau de joc.

Joaca de joc Allods Online, puteți pentru următoarele clase: Wizard, Scout, Warrior, Mystic, Templar, Priest, păgâni și necromant.

Destul de bine ajută pentru a juca Rage donarea de magazin, care este, de asemenea, numit magazin de curiozități. Este posibil să cumpere toate că dorințele de suflet, de la diverse poțiuni și abilități, și terminând cu diverse accesorii pentru vehiculul dumneavoastră astral. Puteți achiziționa, de asemenea, diferite tipuri de asistență, în meserii sau stil unic de caracterul lui.

O caracteristică interesantă a jocului este de a avea nunti. Dacă doriți ca personajul tău să se apropie și mai prietenos pentru caracterul de prietenul sau prietena ta, puteți discuta în joc pentru a încheia această uniune sacra.

Joc mare varietate de lucruri diferite pe care le puteți obține pentru îndeplinirea sarcinilor mafioti selectate si multe altele unde. În absența cele necesare, îl poți folosi întotdeauna la licitație, în cazul în care există aproape totul.

Este destul de greu în joc este de nivelare. În cazul în care nivelurile inițiale, este încă suportabil, senior - doar criminal! Prin urmare, fără ajutorul de magazin nu Donata face.

Ridică posibilitatea de a folosi eroul pot închina diferite zei. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a cumpara articole speciale de la magazinul de Donato și substanță smirnă, pentru care veți fi taxat moneda de joc. Dar rezultatul este meritat! Câștig, cum ar fi daune de 50% este destul de impresionant.

În joc există șapte profesii. Ele pot fi împărțite în cele care sunt fabricate produse, și acele resurse care sunt colectate.

Un aspect important al jocului este reputatia ta. Puteți să-l ridica întreruperea monștri sau completarea quest-uri diferite. Vrei sa ai cea mai mare reputație în această sau acea facțiune, deoarece afectează dimensiunea bonusurile pe care le va primi de la ea.

O caracteristică a jocului este, de asemenea, prezentată tema "rusesc", ceea ce nu este rău adus la viață. Nu este destul de obișnuiți să vadă Orc vă plimbați pe străzile din anii '50, dar sunt de acord că fiecare joc ar trebui să fie "highlight" și, în acest joc este distinctiv. Allods joc online este absolut gratuit, dar, în scopul de a accelera procesul de dezvoltare a caracterului și "încredere stea pe picioarele lor" în magazin disponibil Donato. În mod natural, pentru tot ceea ce face viața mai ușoară pentru a fi plătit, și nu face excepție este magazin Donato.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more