Marcaje

Ispiti

Nume alternative: Alura, Glamour

Bine ati venit la o fantezie lume fascinanta de Allure on-line!

Începând cu această lume a pus Marea Doamne, ce a creat din haos cer și pământ. Domnul a pământului este locuit de oameni, cer eliminate spiritele. Apoi, a apărut pe pământ magicieni rele viclene care au găsit puterea de la o sursă care a fost numit "sângele Domnului Mare." Magii ascultă forțele naturii, prin vrăjitoriile lor, magicieni subordinea mintea omului slab. Spirite clan, cu mândrie se numește "Domn al corpului," disprețuit muritorii de pe pământ. Magicieni și băuturi spirtoase au luptat între ele pentru putere peste tot în lume, și nu a existat nici un capăt la acest război, și nu a fost într-un câștigător.

Între timp, oamenii s-au creat două imperiu puternic și a luat soarta lumii în mâinile tale. Bătălia decisivă a fost câștigată de către Împăratul Galben. Forțelor Aliate magicieni, băuturi spirtoase și persoanele care le-au închinat, a fost spart, stăpânul lor a fost ucis în luptă. Puternică a magilor a fost închis într-un vas magic.

Nouă secole de oameni, magicieni și băuturi spirtoase, a trăit într-un imperiu mondial de oameni a crescut si a prosperat.

Dar, de-a lungul secolelor de forță vrăji slăbit.

Și magician monahală, a devenit întruchiparea de forțele răului, dornici de libertate, dornici de a distruge și de a înrobi rasa umană este o lume minunata, care cuprinde Allure joc on-line.

În cazul în care este războinic curajos care a învins forțele răului? În cazul în care este magicianul înțelept care a imblanzi spiritele rele și inamicii vor arunca în praf? Și unde este generalul înțelept, care va conduce o armată de oameni în luptă și de a salva lumea de la distrugere? Poate că este devii eroul și salvatorul această lume frumoasă?

Allure joc on-line are un cerințe de sistem foarte modeste

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM
  • 128 MB Video Card
  • Conexiune internet

Pentru a începe un joc Allure on-line, trebuie să vă înregistrați caracterul tău de joc.

Alăturați-vă în joc Allure este foarte simplu. În colțul din dreapta sus al blocului "autorizație" faceți clic pe "înregistrare".

Pe pagina următoare, introduceți autentificare (care a inventat numele eroului său), introduce un puternic parolă și de e - [ _20_] ul (calitate - este vorba de codul de activare). De asemenea, aveți nevoie pentru a citi și de a confirma acordul dumneavoastră cu punct de vedere al acestui acord și reguli de joc .

Faceți clic pe "Înregistrare". Alura de verificare on-line a trecut.

Pentru a juca Allure joc on-line, aveți nevoie pentru a alege un personaj din urmașii celor trei școli de magie și de arte martiale - trei clase pot fi redate .

Cobo - masterat de lupta cu sabia, mare atac și de apărare, posibilitatea de a îmblânzi animale sălbatice, transformându-le în prieteni loiali și camarazi.

Amrita - vrăjitori puternice, acestea sunt supuse la forțele vântului, Pământ și Foc. Folosind farmece și vrăji, se pot deplasa imediat în spațiu și să livreze strivire lovituri la o distanță mare.

Adepții po - practicanții de tir sportiv, și posedă puterea de vânt, precum și un arc și săgeți. Cunoaștere profundă a filozofiei și capacitatea de a auto-concentrare a le face de neoprit în luptă.

Între adepții diferitelor școli este o luptă constantă pentru supremație, fiecare are propriile sale forte și punctele slabe.

Allure joc online vă oferă posibilitatea de a alege un personaj plăcut, care se va potrivi gustul și abilitățile dumneavoastră.

Inregistrare Allure va va revela imens fantezie lume de mistere și minuni antice, create folosind cele mai noi tehnologii de calculator. Peisaje perfect lizibile, luminoase și realiste variază în funcție de anotimp și de vreme. Veți vedea cum florile infloresc in primavara, caldura verii și secetă, frunzele toamna se ingalbenesc si cad. În timpul iernii, totul este acoperit cu zăpadă și gheață și devine un sinistru puțini, pentru că iarna - în timp ce spiritele rele.

Allure Joaca - aceasta înseamnă explora temnite misterioase lupta cu monștri terifiante și aproape sefi invincibil . Victoria a fost dificil, dar recompensele sunt mari - magie artefacte , magie carte , deschizând calea pentru noi locatii si noi de joc, cu noi sarcini și quest-uri, noi dușmani și premii. Lupta poate fi atat de unul singur si cu o echipa de prieteni de încredere.

Desigur, cel mai interesant - se lupta cu alți jucători meciuri _16_ [] [] de simplu [_15_ _16_] și bătălii masive .

Dacă sunteți obosit de luptă, sau pur și simplu doriți să faceți upgrade de arme și armuri, vă puteți încerca în rolul unui negustor .

Strânge pumnul voință și curaj, să invite prietenii adevărați și începeți să jucați în Allure!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more