Marcaje

Empire alfa

Nume alternative: Empire alfa

Empire Alpha online - strategic browser-jucărie pentru atenția jucătorilor bătălii spațiu de mari dimensiuni interesante pentru controlul galaxiei Alpha. În acest complot cel mai fascinant și fantastic, cu o grafică uimitoare de orice stil de fani de fantezie nu sunt pur și simplu posibilitatea de a lăsa indiferenți!

În scopul de a aprecia cele mai recente tehnologii, care se face cu ajutorul Empire Alpha joc online, computerul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de sistem minime:

1. Procesor: Pentium 133 MHz (sau similar);

2. Memorie interna de 16 MB;

3. Spațiu liber pe disc - 60 MB.

Dacă totul merge bine, nu ezitați să procedeze la formularul de înregistrare în joc Imperiul Alpha:

Introduceți autentificare - nume de care aveți nevoie pentru a juca Empire Alpha;

Adresa de email valida pentru a primi noutati de jocuri de noroc sau de recuperare a parolei;

Utilizați o parolă;

Confirmă parola;

Introduceți cuvinte în limba engleză se arată în imagine.

Apasati "Start Game" etapă Empire Alpha completeaza de înregistrare on-line. Următoarea etapă - alegerea de in-game, curse scurte descrieri pe care le puteți vedea pe site-ul oficial, înainte de a merge la pagina de înregistrare Athanaton:

1) Terranii (ei - persoane) - cel mai tânăr curse locale, dar și-a anunțat deja intenția de a controla teritoriul spațiu. O trăsătură distinctivă - o combinație de armura / putere / viteza - le permite să cucerească intinde vaste de spațiu.

2) Ksenoborgi (gândaci) - curse perfect adaptabil și numeroase, în care Imperiul Alpha joacă destul de interesant, așa cum au recuperat mai repede decât toate de sănătate și energie, au cea mai mare răspândire de daune și navele lor - cele mai ieftine.

3) Drakkar - foarte vechi, dar non-umane, rasă. Se consideră superiori altor rase, care, în opinia lor, aproape nu este diferit de animale. Cel mai potrivit pentru cei care intenționează să participe la joc, nu mai mult de 1-2 ori pe zi ca navele Drakkar mai lent energie magazin, dar mulți. De asemenea, dacă nu aspiră pentru a juca jocul online Empire Alfa Reductazei cu atacuri frecvente on țări străine, dar vreau doar să se dezvolte pașnic în system lor, decât un recurgerea la apărare forced - aceasta cursa te va potrivi cel mai bine.

Deci, v-ați decis pe "populare" și a început să joace în cele din urmă jocul Empire Alpha on-line. Ceea ce veți vedea în primul rând:

-Star;

Planet;

Mai mulți asteroizi.

În acest moment, veți fi în sectorul gospodăriilor ("Metropolis") - spatiul tau personal, dar veți obține în cazul în care nimeni nu poate. Principalul joc aceeași acțiune Alpha Empire Online se desfășoară în galaxie comun constând dintr-o multitudine de sectoare, care găzdui trei la șapte planete fiecare. Pentru a ajunge la galaxia general, portalul deschis si trimite-l prin colonizator.

Cel mai important, ceea ce este demn de amintit:

În metropola nu poate lua nimeni, dar tu,

Portal slab prin pot trece doar colonizator și recunoaștere;

Puteți sta toată viața în metropolă, dar cel mai probabil, veți obține obosit de ea. Stabili colonii! Mai ales fără colonii, jocul va fi lipsit de sens;

Hartă nu puteți găsi sistemul dvs., pur și simplu pentru că nu este acolo.

Ordinea de lucruri, care dictează jocul online Empire Alpha, se reduce la următoarele acțiuni: a economisi resurse, pentru a studia tridimensionale tehnologii copac tehnologie pentru a îmbunătăți și coloniza planeta nou flota build! Cu siguranta ceva de făcut și unde să crească, așa că ... Bine ati venit la spațiu la bord!

Cei
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more