Marcaje

Anarchy Online

Nume alternative: Anarchy Online, Anarchy

Joc Anarchy Online este recunoscut de către toate MMORPG-ul, care este stabilit în viitorul îndepărtat de pe planeta Rubi-ka.

Planet acoperit lupta sângeroase între societatea Omni-Tek și clanurile rebele pentru controlul planetei, precum și depozite notum (combustibil pentru nanorobots). Începe să joci jocul Anarchy Online aveți ca un rezident al unuia dintre planetele pe termen provincial galaxie de o societate puternic.

Joc Anarchy Online făcut grafic destul de frumos, se simte bine că dezvoltatorii au lucrat poveste, iar muzica este bine ales.

Înainte de a începe să joci Anarchy Online, trebuie să fie înregistrate. Alăturați-vă în joc Anarchy Online este standard:

Necesită un nume de utilizator

E-mail

Pentru a introduce și confirmați parola

Citiți condițiile de licență și utilizatori

Dacă doriți, puteți să vă abonați la actualizări de știri Funcom. Și dacă ești deja înregistrat în Funcom, apoi re-registru nu ai nevoie, doar sari direct la etapa a doua. În Anarchy Online înregistrare include descărcarea de clientul jocului. Descărca clientul jocul original, și de ao instala pe computerul dumneavoastră, veți avea acces nu numai la jocul original, dar, de asemenea, să completările sale Notum Wars, Shadowlands, invazie extraterestră, Lost Eden și moștenirea lăsată de Xan.

Când înregistrarea Anarchy Online este completă, vi se va cere pentru a crea personajul tău: pentru a determina fracțiunea (Neutral, Clan, Omni-Tek), rasă, sex, abilități unice și profesii ale caracterului viitorului.

In Anarchy Online poți să te joci de unul dintre cele patru rase. Homo Solitos mai mult decât orice alt identificat cu omul modern, și caracteristicile rasiale vor ajuta jucatorii reuși în orice profesie, dar ele nu se pot specializa în orice zonă unul. Atroksy - se ființe fără sex, cu mare forta, rezistenta si dedicare, atât de putere și rezistență mai mare decât cele ale altor rase, permițându-le să fie luptători mari.

Opifeksy - o cursă creat pentru operațiunile de informații sub acoperire și sunt caracterizate de un nivel ridicat de agilitate si ocoleste, care permite membrilor săi să se sustragă de cele mai multe atacuri.

Nanomagi - cel mai tanar cursa, dezvoltat intelectual și mental, dar cu putere limitată și parametrii de anduranta, care poate exista doar pe planeta Rubi-Ka, din cauza activității specifice de organisme.

Joc Anarchy Online vă va duce la mulți, mulți ani pentru a veni, în orașul viitorului, unde joc de caractere deplasa în jurul orașului, în mașini și avioane, în cazul în care fiecare personaj este transportă o varietate de arme, inclusiv arme de foc, un complex de orice utilă și nu doar dispozitive de protecție.

Nivelarea în Anarchy Online poate fi într-o oarecare măsură, corelată cu doar jucăria medieval, cu condiția că va trebui să facă achiziții nu magicieni și vânzătorii de diferite, și magazine de automate și Nanotech, în loc de a studia vraja va folosi implanturi cerebrale .

În Anarchy Online, la fel ca în jocurile medievale, ce sunt în așteptare pentru lupta, ieșirile de echipă și un număr foarte mare de quest-uri. În joc Anarchy Online vei fi în măsură să facă față doar o singură problemă: în cazul în care pentru a obține câteva ore în plus în a doua zi să-și petreacă pe joc, delectându-vă în lumea de Rubi-Ka o dată, sunteți puțin probabil să se rupă de la ei în curând. Juca jocuri on-line ca fanii Anarchy ca MMORPG-ul de obicei, și fanii de jocuri futuriste.

 

Anarchy Joc Online de înregistrare on-line