Marcaje

Angry animale de companie

Nume alternative: Animale Angry, supărat animale de companie

Joc Angri Patsy cu grafică frumoasă și complot interesant vă permite să vă apuca de treabă în minunata lume de basm plin de aventură și de luptă. "Milioane de ani în urmă, animalele mici se bucure de viata de pe Pamant. Dar ... "- începe cu aceste cuvinte una dintre cele mai grave confruntări prădători și ierbivore. Și acum e timpul să intervină pentru a restabili ordinea și pentru a restabili echilibrul.

Intrare în Angry animale de simplu joc: în primul rând trebuie să alegeți numele și sexul personajului, și apoi selectați View - pisici, veverite sau pinguini. Clădiri construite de proteine ​​mai repede cat mai repede de compensare teritoriu și de construcție pinguini mai ușor de a tolera atac dinozauri rele. Angry animale de înregistrare on-line vă permite să ia în considerare ceea ce beneficii doriți să obțineți - Cat agilitate, viteza, forta sau pinguini proteine. La începutul jocului te va ajuta asistentul. Dacă joci pentru pisici, ei îl vor numi "Kitty".

Angry animale de companie permite juca din orice loc unde există un calculator și internet, deoarece cerințele de sistem pentru acest joc sunt doar ridicol - acces la internet, browser-ul cu suport pentru Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, etc . ), Și un calculator care nu ar putea face față cu un astfel de joc, dacă aceasta nu este în valoare de Muzeul Politehnic, acesta va fi în curând.

În acest joc, există caractere caracteristici care afectează rezultatul de lupte cu dinozauri: ea curaj, măreție, Care, Care, Leadership, ascunde și în funcție de rasă unele dintre ele sunt mai bine dezvoltate decât altele.

Inregistrare Angry animale de companie încheiat și jocul a început deja. Între timp, racheta a rupt, și te-ai blocat pe o mică insulă complet străină de tine planetă. În primul rând, trebuie să evacueze zona de construcție de buruieni. Poate că puteți găsi unele resurse utile în timpul săpăturilor. În primul rând aveți nevoie pentru a construi o ferma de lapte, care va produce 10 unități de lapte pe oră.

Angry animale de companie joc online, are următorul set de resurse - lemn, metal, energia pentru clădiri, precum și laptele și ierburi pentru a menține un corp sănătos. Angry animale de companie joc on-line are un sistem dezvoltat de quest-uri și sarcini diferite, dintre care primul a fost pentru a șterge un loc de a trăi și de a construi o fermă. Acum puteți obține premiul dvs. bine-meritata - 10 lemn, 10 de metal, 10 și 10 lapte de energie. Următorul pas este construcția de clădiri pentru producția de fiecare resursă - cum ar fi o fabrica de cherestea sau mina de fier. În plus, fiecare dintre clădiri trebuie să îmbunătățească - de exemplu, dacă aveți experiență și resurse suficiente, se poate transforma fabrica dvs. la fabrica de cherestea și de a produce de multe ori mai multe resurse. Dar, în timp ce orasul tau mic nu este capabil să reziste la afluxul de prădători, astfel încât să se comporte cu grijă. Apoi, va trebui să selectați setările din oraș. Odată capturat resursele de bază s-ar fi frumos încet, dar sigur începe reparațiile de rachete, aceasta vă va da posibilitatea de a stabili luna, care este atât de bogat în resurse naturale. Între timp, orașul tău este chiar construit un generator eolian și sunteți gata să-și apere, dinozauri ai prins cu garda jos și a luat toate resursele. Construi clădirile necesare și de a face tot ce este posibil pentru a restabili dreptatea în lume de basm. Nevoie pentru a lupta înapoi sau vei juca Angry animale de companie și să înțeleagă că ești învins.

Juca jocul Angry animale de companie on-line și de grafică incredibil de amuzante și pline de culoare va lăsa doar cele mai bune impresii și timpul petrecut în joc nu pare a petrecut în întregime în shuffle. Juca online joc Angry animale de companie mai bine cu prietenii, deoarece împreună puteți învinge rapid și ușor dinozaurii rele. De asemenea, jocul are un rating general, care vă permite să înțeleagă la ce punct din lume ești, și vă va fi capabil să ajute sau să deranjeze unele alți jucători de pe drumul spre victorie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more