Marcaje

imn

Nume alternative: Anzême

Game Anthem aventura de 10 ani.

Câțiva ani a luat studioul BioWare pentru a lansa un produs complet nou de jocuri cu o poveste fantastică. Imnul, aflat încă în stadiul de dezvoltare, a agitat lumea jocurilor, mai ales după expoziția E3 din 2017.

Din video de prezentare, a devenit clar că Anthem va deveni din ce în ce mai dispus să joace acest joc, anticipând aventuri incredibile. Și se vor desfășura pe platforme:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Dar cea mai interesantă veste este că autorii proiectului intenționează să-și însoțească descendenții în următorii 10 ani. Asta nu este încă clar, va fi sub forma unor add-on-uri sau jocuri individuale ca o continuare.

Imnul la post-apocalipsă.

Descărcați Imnul poate fi din 2018, astfel încât dezvoltatorii au încă timp să inunde universul pe care l-au dezvoltat cu noi minuni. Trebuie să vă așezați într-un moment în care planeta a fost un dezastru. Și sa întâmplat cu mult timp în urmă, judecând după deșertificările terenurilor sălbatice. Oamenii s-au stabilit în vechile ruine ale unui oraș mare odinioară. Astăzi, ele nu le pot menține decât într-o stare tolerabilă pentru viață, protejându-le de peretele "marelui pământ".

Este clar că într-o zi sa întâmplat un accident teribil care a distrus civilizația. Doar o mână de oameni au supraviețuit și nu trăiesc, ci supraviețuiesc în această lume nouă. Uneori trebuie să iasă în afara localității. În acest scop, au fost elaborate costume de protecție speciale, echipate cu armuri durabile. Protejează complet oamenii de mediul extern, dar ceea ce se tem mai mult de atmosferă sau de faptul că trăiește în ea nu este încă clar.

În această acțiune de joc, nu există lipsă de situații periculoase. Zilnic va trebui să supraviețuiască, să lupte și să iasă din situații dificile. Fiind mercenar, alături de trei parteneri, veți merge la Anthem pentru a juca, explorând natura sălbatică. Este plin de tot răul, care este gata în orice moment să atace. Lăsând limitele orașului, fii atent, pentru că de acum viața ta este agățată de un fir. Împreună cu monstrii care locuiau în jungla sălbatică, există mulți alți oponenți ai locuitorilor așezării inamice. De asemenea, vânează artefacte rare care pot face viața mai ușoară în condiții dificile.

De aceea este mai bine să mergeți într-o călătorie periculoasă ca o echipă, astfel încât în ​​orice moment vă puteți ajuta reciproc. Elaborați un plan, urmați-l și obiectele minate vor aduce beneficii comune tuturor participanților la operațiune.

Despre echipament.

Trebuie să spunem separat despre costume și arme. Costumele, în care eroii sunt îmbrăcați, sunt exocosuitele Javelin și sunt echipate cu toate funcțiile pentru a supraviețui într-un mediu inospitalier. Acestea sunt de diferite tipuri, fiecare fiind echipat cu arma proprie. Cu toate acestea, fiecare opțiune se poate schimba în timp ce este pompată și se întâmplă într-un mod familiar.

  • Explore teren
  • Colectați articole
  • Utilizați-le pentru a vă îmbunătăți echipamentul personal (halat, armă)
  • Verificați și cumpărați elementele lipsă

Cel mai bun costum blindat, veți avea ocazia nu numai să accelerați în timp ce alergați, dar și să zburați cu un jetpack și chiar să vă aruncați în apă. Extinderea locațiilor oferă sarcini care trebuie să fie ținute în diferite elemente.

Toate ce trebuie să faci în Anthem vă afectează și mediul. Jucătorii se vor confrunta cu o coliziune cu fenomene neobișnuite, descărcări de trăsnet, deschiderea de portaluri în alte dimensiuni și de noi planete. Ce se întâmplă în jur, fascinat și puțin înfricoșător. Lumea deschisă captivează, iar dinamica a ceea ce se întâmplă este menținută în formă bună în timpul jocului.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more