Marcaje

APB Reloaded Online

Nume alternative: APB Reloaded Online

APB Reloaded on-line - nou joc multiplayer captivant, spune despre bandele de opoziție și de poliție. Joc de acțiune are loc în timpul nostru, iar utilizatorul este dat posibilitatea de a participa personal la demontarea și afecta rezultatul acestora.

Citat pe joc nlayn APB Reloaded dezvoltat de Realtime Worlds, dar după achiziționarea of ​​Gamers În primul rând, acesta a fost îmbunătățită și adusă la nivelul următor substanțial. În dezvoltarea jocului au participat de David Jones, care este dezvoltatorul de celebrul joc GTA.

APB Reloaded joc on-line are următoarele cerințe minime de sistem:

- Sistem de operare: Windows XP;

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- Spațiu liber pe hard disc: 5 GB

- Viteza conexiunii la internet: 512 kbit / s.

În practică, acești parametri pentru gameplay-ul simplu nu poate fi suficient. APB Reloaded joc on-line , care are următoarele cerințe recomandate:

- Sistem de operare: pentru Windows Vista / pentru Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intel Core 2 Quad sau echivalent;

- RAM: 4GB;

- Placa video: GeForce 8800 GT 512 MB sau echivalent;

- Conexiune la internet în bandă largă.

Dacă parametrii satisface cerințele de jocuri pe calculator poate fi făcut apoi p egistratsiya joc APB Reloaded . APB Reloaded înregistrare on-line ia foarte puțin timp și a făcut la fel de confortabil. Pentru acest joc on-line trebuie să selectați "Download", apoi se descarcă fișierul "Zapuskatre." Odată ce fișierul este instalat pe computer, pur și simplu rulați și urmați instrucțiunile. În acest p egistratsiya APB Reloaded capete și poate trece direct la gameplay-ul.

Și gras APB Reloaded on-line permite unui utilizator pentru a juca pentru unul dintre cele două facțiuni: criminali sau autoritățile de aplicare .

Criminali - această facțiune de bandiți, ei sunt inițiatorii de crime din San Paro. Bandits - aceste sunt baieti care pașnic în bine, nu trăiesc, și organizează în mod constant diverse tulburari decât provoca o reacție violentă de poliție. În picioare pe partea de bandiți, utilizatorul va trebui să îndeplinească două sarcini principale de bande criminale ale orașului. Primul loc de muncă nu va fi foarte responsabil, în principiu, totul se va reduce la un furt de mașină și apoi livrate la locul potrivit, desen graffiti, furt de droguri, și altele asemenea. Ca toate aceste sarcini, autoritatea de player-ul va crește, iar acesta va fi dat de locuri de muncă mai complexe, responsabil și periculos. În mod firesc, acolo va crește și recompensa pentru munca depusă. Și grata în joc on-line APB Reloaded bandiți, de asemenea, interesante, din cauza diversității și originalitatea de locuri de muncă obținute. De exemplu, dacă la începutul misiunii a fost pus de locuri de muncă doar fure și să ia mașina la locul potrivit, locul de muncă poate fi apoi completate în mod semnificativ, în funcție de situația în care a existat un jucător. Și, desigur, această situație va avea nevoie pentru a afla ceea ce nu este întotdeauna ușor, dar întotdeauna fascinant.

Bodyguarzi. Și grata în joc on-line APB Reloaded poliție - aceasta înseamnă a proteja și apăra orașul de la haiduci. Atribuțiile criminali de captură de poliție inclus, care nu este atât de ușor. Nu toată lumea merge pentru a prinde criminali în mod eficient. Redarea de poliție, jucătorul va primi sarcini de la agentul Prentiss Tigrii și Pretorieni. Munca de poliție este foarte simplu și nu este periculos. De exemplu, sarcina de a livra aur sau sumă mare de bani de la punctul A la punctul B este dificil și periculos. În ciuda mașinii blindate și alte măsuri de securitate sporite, este posibil ca marfa prețioasă va fi interceptate. Desigur bandiți știu deja despre traseul și va fi gata să atace în orice moment. Puteți, desigur, cu capul înainte grăbesc direct la punctul dorit, și naedyatsya că bandiții nu au timp pentru a reacționa în mod corespunzător, dar puteți veni cu un traseu diferit, atunci atacatorii îl vor vâna mult mai greu.

Grafica în acest joc cel mai înalt nivel, exact cum și matur sistem de management.

Cine la joacă APB Reloaded decidă utilizatori. Singurul lucru pe care știm exact ce joacă APB Reloaded va fi interesant, indiferent de cine te joci.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more