Marcaje

Saga arcane

Nume alternative: Saga arcane

De fapt, jocul Saga Arcane familiar pentru tine pentru mulți ani. Chiar înainte de numele ei suna ca «Prius Online». După ceva timp, proiectul cu acest nume a fost închis, dar acum decizia NetMarble a fost făcut cu privire la învierea lui și a reveni la seria sunt jocuri online populare. Desigur, un nou proiect într-o oarecare măsură diferă de la predecesorul său, deoarece dezvoltatorii nu doar re-lansare, au stabilit toate greșelile, depana, a făcut ajustări lor, pe scurt, a făcut totul pentru a face jocul pentru a satisface toate cerințele pentru proiecte online moderne. Aproape schimbat dramatic și mecanica jocului - dezvoltatorii au schimbat clase si sistem de luptă.

Astăzi Arcane Saga Online este o cu totul noua clasa de jocuri. Printre alte proiecte se selectează grafică de înaltă calitate și inserții video de uimitoare, și apoi întâlnite în timpul jocului. Povestea incredibilă capabil să câștige inimile chiar sceptici.

Pentru că acest joc on-line, atunci, desigur, pentru a începe înregistrarea gameplay Saga Arcane este obligatorie. Jocul nu a fost încă adaptat pentru utilizatorii de limbă engleză. Dar tu ca un utilizator experimentat, acest fapt nu ar trebui să confunde. Puteți face cu ușurință cu toate caracteristicile intuitive, cum ar fi tot jocul, și procesul de înregistrare, în special.

În mod tradițional, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola, și specificați adresa de poștă electronică. Pentru a umple toate câmpurile din formular, citiți cu atenție sistemul de indicii.

Deci, puteți începe să joace Saga Arcane, veți avea nevoie pentru a descărca un client special de joc.

Conform gamerii care sunt familiarizați cu versiunile anterioare ale jocului și actualizat, noul proiect a devenit mult mai interesante și promițătoare în ceea ce privește dezvoltarea. Acum joci jocul Arcane Saga a devenit mai interesant datorită faptului că un jucător va trebui să gestioneze simultan cele trei personaje:

Erou propriu Adventor.

Colegul său Anima.

Mercenary Gigas.

După cum puteți vedea, plictisit și relaxați-vă în acest joc nu trebuie sa. Fiecare dintre personaje diferite unele de altele. Va trebui să facă toate eforturile pentru a găsi un teren comun cu fiecare dintre ei și gameplay-ul de depanare.

Oricine va fi capabil să joace Saga Arcane gratuit următoarele clase de caractere:

Hume.

Lon.

Ayin.

Beria.

Și încă un fapt interesant - toate rasele difera nu numai abilități și cunoștințe, dar și de structura socială. Acest joc este conceput pentru fleacuri.

Pe parcursul jocului veți întâlni o varietate de dungeon-uri, care pot fi împărțite în mai multe tipuri. Primul tip - temnita convenționale sau tradiționale, al doilea - temnita de supraviețuire, iar al treilea, cel mai interesant și periculos - temnita va avea loc la timp. Toate temnițe au un nivel de complexitate.

Zilnic în jocul pe care îl va aștepta noi sarcini și quest-uri. Trebuie să vezi cu ochii tăi și partaja cu prietenii tăi!

 

Saga arcane de înregistrare on-line