Marcaje

ArcheBlade

Nume alternative: ArcheBlade

Joc ArcheBlade este un joc multiplayer, care a fost dezvoltat de către experți coreene. În ArcheBlade Vei juca la persoana a treia.

În joc ArcheBlade înregistrare este rapid. Pentru a înregistra în joc ArcheBlade, trebuie să specificați:

1. Numele dvs. de utilizator.

2. Scrie adresa de e-mail și parola.

Joc Joacă ArcheBlade ați selectat pe partea lupta împotriva celuilalt.

Joc Archeblade folosit trucuri speciale și combo care vă pentru a găsi joc arcade cu luptă. Veți participa, de asemenea, la echipă juca cu elemente de strategie.

Într-un joc online, poți să te joci ArcheBlade unul din zece caractere reprezentate:

1. Renoah Collintz - puterea ei incredibilă de percepție a spațiului. Specialitatea ei este de a ucide, deși ca un cercetaș Renoah Collintz ea se arată mai mult decât perfect.

2. Elika Bayer este un elf întunecat. Acesta detine o companie de asigurări și alte afaceri. Ea este acuzată de a crea o armă universală.

3. Gaspar la Velfanar - aceasta aparține unui clan de pitici. Ea face parte din priverzhenikam Darkness împărăteasa. Acest personaj a fost capabil de a prezice viitorul.

4. Cezanne La Gatal - înainte de el a fost un investigator sub acoperire. El dispune de puteri de magie întuneric. Fața lui real, nimeni nu va vedea vreodată, pentru că el a decis să schimbe înfățișarea. El este, de asemenea, un subordonat de Împărăteasa Întunericului.

5. Elrath Nazaruth - a locuit în Regatul Elfilor, care a crea dragoste și devotament. Ea are o magie puternică și este inamicul de Împărăteasa Întunericului.

6. Dan Mei este un trib războinic gigant. El luptă de partea împărătesei of Darkness, pentru că în vremuri dificile, mi-a salvat tribul său.

7. Tiac Thompson Jr. Senior General este a șaptea liga. El ascultă întotdeauna legea și de a lua decizii raționale. Dar, în ciuda acestui fapt, el a fost foarte nepoliticos și crud. Tiac Thompson Jr. știe magie și arte marțiale deține.

8. Dick Megaton este Senior General Jean. El a fost nascut cu sângele condamnați, dar, în ciuda acestui fapt, a promis pentru a crea dreptate în lume.

9. Renny Rich'Lich este Senior General Odesa. Acesta detine puterile magice de magie si este un profesor de la Academia Odesa. Ei cred, de asemenea, spion.

10. Valle Estrada Draco Emperatore este marea-nepoata a generale Dragons. Acesta este considerat a șaptea liga priverzhenikom. Acum, ea shirif.

Toate aceste personaje au abilități unice.

Puteți juca jocul ArcheBlade on-line, în cazul în care sistemul dumneavoastră îndeplinește următoarele cerințe:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - procesor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2.5 GB - HDD.

Împreună cu prietenii săi într-un joc online inregistreaza-te ArcheBlade gratuit pentru a da timp de plumb este chiar mai distractiv.

Urmați toate obiectivele, la un nivel înalt și, astfel, să câștige succes în joc ArcheBlade. Mult noroc pentru tine în acest lupte incredibile și interesante!

 

ArcheBlade de înregistrare on-line