Marcaje

ARGO

Nume alternative: ARGO

Multe jocuri încerca să conturăm un viitor care așteaptă lumea noastră după apocalipsa. Joc ARGO ofera pentru a vedea lumea prin prisma de magie. În conformitate cu dezvoltatorii de această versiune a jocului, viitorul universului nu este fără intervenția magic, deși anumite poziții din acest joc sunt tehnologii ultramoderne și descoperiri.

Este vorba despre Big Bang-ului și mutațiile care a cauzat apariția a lumii din perspectiva a două ființe umane ciudate ...

Legile ale genului fantasy, jocul ARGO oferă istorie foarte rău. Esența este că, după catastrofa de scară universală a umanității a încetat pur și simplu să mai existe ca o clasă și transformat în alte rase. Acestea sunt cele două tipuri principale ale viitorilor locuitori ai Pământului. Primii locuitori - fiinte de lumina pașnice care se închină darurile naturii și frumusețea ei, caută armonia și de a fi, în general, nu foarte recunoaște progresul tehnologic. Acești copii ale naturii în contrast cu cea de a doua cursa. Aici este tot construit pe echipamente, tehnologie și exercitarea neobosit de progres. Aceasta rasa a trecut printr-un cataclism universal în măruntaiele planetei, astfel încât de căutare pentru străinul armonie eterna pentru a le. Dar ei se închină tehnologii științifice și cred în ceea ce mâinile și fără ajutorul forțelor naturale va crea o lume perfectă. Cum este conflictul în stilul de lumi fizicieni împotriva textieri, de fapt, oferte

Argo joc online. Care dintre lumi tine pritknete? Pentru că acum e rândul tău.

În ARGO Înscrierea online nu va aduce complicații, dacă nu aveți acces la adresa de web și e-mail la nivel mondial. Introduceți numele în câmpul corespunzător de caracterul tău viitor, parola, adresa de e-mail - asta e tot ce vă întreb pentru un joc. Mai mult decât atât, acesta vă va solicita ce să facă.

Inceput de a juca jocul online ARGO poate fi într-una din opt meserii. Personajul tău poate fi un apărător curajos, războinici curajoși, savvy Adept Alchemist mai înțelept, neînfricat dresor Medic poruncitor, Sniper, sau un sabotori viclean bine destinate. Dezvoltatorii de imunitate și pumn destul de puternic dat Defenders, Warriors și, din păcate, sabotorii. Dar pentru a-mână abilitati de lupta, destul de ciudat, dotat Medicii și Tamers. Ei katsti lucrează nu doar cu unele dihori, dar cu reale de luptă rase de animale. La rândul său, trăgători de elită, adepți și alchimiști - mari fani de lupte de gloanțe și să se implice într-o luptă cu ei, fără prea mult cu această ocazie cu experiență gamerii nu recomand.

În ARGO pot juca toți cei care îi place pentru a obține în mod constant probleme și să lupte în mai multe bătălii. Ei au, de altfel, ar putea fi mai multe. Puteți merge la raiduri cu alți jucători. Astfel încât să puteți face cunoștință cu toți cei care, ca și voi, trăiți în pace Argo. Puteți vizita diverse licitații. De acolo merge comercianți norocosi cu captură foarte rău, este o modalitate foarte bună de a reface stocurile de lucruri necesare. Și jocul vă oferă opțiunea de a alege o, să zicem, colegi de joc. Da, noi suntem, desigur, despre saloane. Ei pot alege pur și simplu - o greutate de toate dorintele lor, ridica pe cel care va însoți personajul tău tot jocul.

Dar, dacă te-a prins inamicul, va primi despăgubiri în formă de puncte de atribuire. Dar dacă moartea ajunge personajul tău, va trebui să deducă aceste puncte ca o pedeapsă. Din păcate, aceasta este viața. Interesant, în Agro are o mișcare ciudat - unu la unu luptă, în care nimeni nu moare. Astfel Duelists nu se poate gândi despre taxele pedeapsa cu moartea pentru și lupta ca nimic. Nu-mi place personajul - un duel-l!

Viață tehnocrat amatori și sete de armonie filosofice cu natura, există două se luptă între o clasă de dezvoltare de risc și în termeni de joc, nu pot fi aruncate împreună cu cuvântul. Astfel încât, chiar dacă vrei cu adevărat să spun ceva neplăcut la inamic, nu va funcționa: acestea sunt regulile.

Și, în cele din urmă pe programul. Este foarte interesant și contrastante. Sa dezvoltat mai multe locații. Spune, vă puteți plimba prin peșteri cu colegii și temnițe, acolo, veți vedea, și veți găsi ceva util. În structuri subterane dezvoltatorii ideologice ascunse comori, cum ar fi bani virtuali. Dar dorim să găsiți nu doar moneda în joc, dar, de asemenea, pentru a găsi cel mai important comoara - un joc distractiv

 

Înregistrare ARGO Online