Marcaje

Armored Warfare proiect Armata

Nume alternative: proiect Armata
^^1

Armored Warfare simulare strategică de război rezervor3^^

eliberarea un dezvoltator pregătește un joc nou blindate Warfare, este un multiplayer online de bătălii de tancuri simulator. Fani din război cu ajutorul echipamentelor militare va fi creat programul de joc este elaborat la cel mai mic detaliu, iar numărul de echipamente depășește proiecte tot similare.

Armored Warfare este un simulator in care jucatorul poate avea:

    ^^9 echipamente militare diferite si artilerie, ^^9 unit în clanuri cu prietenii pentru a capacitatea de luptă mai bine, * 9 * de tren și a echipajului pompat luptă vehicul,
  • temperament în luptă comandanți ai echipajului și le transplant de la mașină la mașină.

În plus, jucătorii au posibilitatea de a construi și apăra propria bază. Fiecare cladire pe o bază militară aduce bonusuri, accelereaza procesul de pompare de echipamente, arme sau a echipajului. Jucătorii pot coordona activitățile, joaca impreuna cu un text chat on-line, pentru a dezvolta o strategie comună și tactica de război.

Nivelarea tehnologie întâmplă în hangar, și luptele de card în peisaje deschise, se poate lupta în toate anotimpurile, iarna, vara, toamna și primăvara. Aproape toate peisajul, poduri și structuri pe harta de confruntări militare pot fi aruncate în aer și distruse. Locații doar sunt împărțite în luptă în mediul rural deschis și lupta urban.

Jocul nu implică împărțirea țărilor luptă dezvoltatori vehicule, jucătorul este dat câțiva furnizori, de la care el poate cumpăra diferite tipuri de echipamente, producători din diferite țări, astfel încât o bază de date pot fi situate și T - 90 și Leopard 2.

Jucătorii sunt invitați să descarce blindat Warfare pentru a obține o experienta de neuitat și un timp frumos, sentimentul ca un adevarat invingator in razboiul modern.

1^^Revizuirea echipamente militare blindate Warfare^2.3^

dezvoltatorii oferi jucătorilor o gamă largă de alegere a tehnologiei în scopul și rolul pe câmpul de luptă:

  • Tancurile de lupta - este tehnica cea mai de încredere și utile, ele sunt bine înarmați cu armura excelent. Un cuplu, trei niveluri de experiență de luptă și, după ce de pompare caz au un echipament tehnologic, rachete de control cu care se poate distruge inamicul, chiar dacă el se ascunde în adăpost. Pentru a proteja utilizarea eficientă a protecției fum, care se va muta rapid la o distanță de siguranță după detectarea.
  • ^^9 vehicule blindate de lupta din joc sunt utilizate în principal pentru recunoaștere. Acestea includ un echipament militar foarte diferite. Cercetași pneuri slab protejate și puternic înarmați, dar se dezvolta mai mult de viteză, le controla dificil, dar cu competențe adecvate și mult artileria poate trage dușmani. ^^9 Infanterie vehicule de luptă mai lent decât masina de recunoaștere, dar echipat cu arme mai puternice și pot cauza probleme chiar tancuri și armuri din cele de mai sus, se poate rezista mai multe hit-uri. ^^9 distrugător Tank - masini de viteză pe roți cu armura subțire și un important rezervor de arme. Prezența lor este necesar pentru strategia trage - și - a alerga pentru a combate ambuscadă, dar durata de viață a unui vehicul este foarte scurt. ^^9 artilerie - lupta împotriva incendiilor de rachete din spate, de iluminat și de fum.

Jocul blindat Warfare cumpere un beta partid pachet, care va da jucătorului o șansă de a vedea și să se joace în primul rând, rezerva un pseudonim, pentru a obține de aur și statutul premium în suma alocată de timp pentru a primi unic comandant echipaj și mașină de război pionier. Simt strateg și erou de război blindate.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more