Marcaje

Call Asheron lui

Nume alternative: Call Asheron lui

Call celebru multiplayer on-line jucărie joc Asheron în genul de heroic fantasy. Creatorii jocului vă urez bun venit în lumea de călătorie fascinantă cu tovarășii nu aspect standard. În acest formular se cucerește lumea are mai mult de doisprezece ani. Și nu-și pierde contingentul său.

Înainte de a începe să joci Call Asheron lui, pentru calitatea jocului, va sfatuim sa verificati cu computerul cu cerințele de sistem ale jocului. Și acestea sunt: ​​

· RAM - 2 GB

· Placa video - 256 MB

· Frecventa CPU - 2 GHz

· Conexiunea la Internet;

· Keyboard;

· Mouse-ul.

Deci place totul. Dar ar trebui să fie nu există încă o modalitate destul de simplă de a proiecta gameplay-ul, care este dat un nume - Registru apel Asheron lui. Sfătuiți să verifice informațiile dvs.:

 1. Vizitati site-ul oficial al jocului Call Asheron lui;
 2. , Alegeți înregistrarea;
 3. Introduceți numele dumneavoastră;
 4. Creați o parolă formată din nu mai puțin de șase caractere, precum și sfaturi pentru securitatea contului dvs., nu folosiți această parolă în alte rețele;
 5. Inventeaza și notați parola,
 6. Repetați parola specificată anterior;
 7. Introduceți adresa dvs. de e-mail,
 8. Selectați - registru.

În viitor vă va fi mai ușor să intre, specifica doar numele și parola și ești în joc. În Call Asheron jucăm foarte interesant. Lume de ficțiune, nu ființe reale, pe care le pot include.

La începutul jocului trebuie să se gândească cu atenție despre imaginea, aspectul de caracterul tău. Fiecare detaliu cum trebuie să înțeleagă că o creștere mică va încetini pentru a rula, dar foarte inteligent, și mari - cum ar fi și mai repede dispar din vedere, dar pentru a ajunge la inamic va fi ușor.

În lumea joc Asheron " s Call on-line este o alegere de trei rase: oameni, și Lyudzhiany Tumeroki. Aici, de asemenea, trebuie să fie atenți. Deoarece, în viitor, va trebui să aleagă o profesie, și toate rasele au restricții în profesiile.

De asemenea, creatorii sunt pentru fanii lor în joc de joc trei procese continente

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Masivul Linvak.

Pentru incepatori sfătuiți de către Continent mai ușor în cazul în care te zarekomenduete - Osteth.

Osteth - locuiesc rasă de oameni. Luminoase, ochi-prinderea parte a planetei ca o grădină botanică înflorit - o oază.

Omishan - locuințe pentru tumerokov. Un loc ideal pentru vânătoare, ar fi în jur de o junglă desișuri impenetrabile. Și monștrii sunt găsite.

Masivul Linvak - lăcașul pentru lyudzhianov. Continent cel mai teribil grup locuind, și pe singuratic, creaturi. Regiune muntoasă, cu un număr mic de plante.

Ți se dă posibilitatea de a se alătura împreună în anumite grupuri, atunci ele sunt numite după cum urmează: alianță partid și a Regatului. Totul depinde de scara de luptă. Fie că Helpers reciproc atunci când efectuează sarcini, indiferent dacă războaie la scară largă și să cucerească teritorii - e Britanie.

Pare nimic în neregulă cu jocul nu este destinat să, astfel încât să puteți încerca mâna.

Joc AC este în așteptare pentru tine. Cum poți rezista când lumea jocului va asteapta cu o grafică excelentă, de sprijin, la setarea corespunzătoare, și muzica.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more