Marcaje

Cenușă în cenușă

Nume alternative: Cenușă în cenușă

Ashes joc pentru Ashes - o raritate reală. Glisați-l au acum aproape douăzeci de ani, dar chiar și astăzi este încrederea gameri. În acest proiect a jucat, joacă și va juca milioane de compatrioții noștri și "colegii" lor peste tot în lume. De calitate este destul de un joc vechi se permite să concureze cu capodopere moderne geymerskogo art. Și în ciuda faptului că grafica din cenușă în cenușă este slabă (care, în principiu, nu este surprinzător, deoarece nu este necesar să uităm faptul că jocul a fost creat la sfârșitul anului 1996, iar la un moment dat a fost o foarte personal ) de joc ca.

Cenușă în cenușă PC-ul ne spune ori absolut ireale. Ca și în cele mai multe jocuri pe calculator nouăzeci (care în acest moment, este de remarcat, nu a fost foarte mult), acest lucru se bazează pe descrierea evenimentelor din timpul viitor. Cu toate acestea, acest proiect sa dovedit destul de succes și originale - nu pentru nimic că, în cele din urmă, nu uitați despre el până în ziua de azi. Mai mult decât atât, multi jucatori considera acest lucru "raritate" este mult mai interesant decât cele mai multe jocuri moderne.

Pentru a începe jocul suficient pentru a cenușă în cenușă de download. Obișnuiți să moderne jocuri gameri sari distribuții de cenușă în cenușă părea copilăresc murmura. Toate fișierele de instalare necesare sunt descărcate în câteva secunde. Și să spun că proiectul poate rula fără probleme pe orice dispozitiv de calculator moderne, nici nu par a fi în valoare de ea.

În cenușă în cenușă va trebui să joace din când în când intra pe teritoriul arene speciale, care au fost create ca un "loc de ucidere." Populația de viitor nu se poate imagina un divertisment mai bună decât contemplarea de crimă. Toate acestea sunt foarte amintește de lupte de gladiatori medievale. Cele mai mari corporatii din lume sponsorizări arenele de luptă, și oamenii din acest spectacol sângeros distractiv nebun - așa se pare, arată realitatea brutală a viitorului.

Joaca cenușă în cenușă interesante, în ciuda deficitul de o parte din teren. Peisajul și peisajele sunt în continuă schimbare. La locul de muncă la locul de muncă se schimbă cu uniforme și arme. Picanterie și gravitatea joc teren dă povestea a străinilor, din care pentru că, strict vorbind, și de a începe toate problemele majore - străinilor rele inspira mintea lor agresiv în așa-numitele gladiatori. Din acest motiv recente înclinații ultimii pierde conștiința și onoare, devenind mașini de ucis complet incontrolabile.

Din orice montat la cenușă în cenușă video, puteți înțelege ce personajul tău va trebui să elibereze toți locuitorii lumii de la invazia de monstri. Veți fi abandonat pe arenele infectate teritoriu, în cazul în care va fi necesar pentru a distruge toate, fără excepție gladiatori vârcolaci, distruge creierul "rele" care se încadrează din victimele tale după înfrângerea.

Acest proiect este ideal pentru cei care iubesc jocuri, precum Duma sau Postel - controale simple și acțiune nebun va ajuta să treacă timpul liber.

 

Cenușă în cenușă