Marcaje

Assassins Creed 2

Nume alternative: Assassins Creed 2

Desigur, nu există nici un astfel de jucător care nu a auzit despre un astfel de film de acțiune super-ca jocul Assassin Creed 2. Această continuare a proiectului aclamat. Creatorul de-a doua parte a jocului rămâne compania «Ubisoft», și aceasta ar trebui să fie remarcat faptul că dezvoltatorii au reușit să creeze din nou un miracol, eliberând nici un joc mai puțin interesant și incitant. Dacă ați avut de a face cu prima parte a Assassin, atunci stii despre toate virtuțile proiectului. Un merit jocul este într-adevăr o mulțime: grafica misto, gameplay-ul excelent, o mare poveste. Acesta este motivul pentru mulți gameri din întreaga lume sunt nebun despre acest proiect și dragoste pentru a juca Assassin Creed 2.

A doua parte va ajuta la toate fanii din această trecere de acțiune și aventură de obișnuiască deja de-a lungul și în Orientul Mijlociu și Italia. În jurul valorii de - Renașterea și cruciadelor. Noul joc de protagonist - un tânăr Ezio Auditore da Firenze - provine de la un bogat florentin familie aristocratică. Tatăl și frații Ezio au fost trădat de un prieten de familie și spânzurat, ca urmare a acuzațiilor. Protagonistul din Assassins Creed 2 PC, fiind furios, la ucis pe trădător și forțat în ascuns cu mama și surorile sale de la vărul său. Ezio este gata să se răzbune pe toți membrii familiei, care a fost trădare zameshena, și el nu a fost de gând să se retragă.

Assassins Creed 2 download ajuta protagonistul să se întâlnească cu multe persoane remarcabile ale timpului. De exemplu, Ezio familiarizat cu toate cele patru membri ai familiei Medici, văzând Leonardo da Vinci și Niccolo Machiavelli, iar printre cele mai înverșunați dușmani ai omului va fi nimeni altul decât Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia si alte persoane, mai puțin cunoscute ale Renașterii. Ezio va explora canalele din Veneția și să vă familiarizați cu toate interesele de bază ale familiilor conducătoare ale timpului.

Citește toate beneficiile proiectului poate fi privit la trailer video de Assassins Creed 2. De la video, puteți vedea că, în noua versiune a jocului va păstra nu numai toate caracteristicile principale ale jocului, jucătorii preferate în prima parte, dar, de asemenea, adăuga funcții complet noi, care cu siguranță va apela la gameri. De exemplu, noile Asasinii joc Creed 2 protagonist da abilități să se scufunde și înot, precum și procesul de angajare va fi consolidată posibilitatea de a smulge armele din mainile inamicului.

Pentru a începe jocul, va trebui să descărcați Assassin Creed 2 de pe computer. Proiectul transmite perfect toată măreția și era chic descris. Redarea în a doua parte a proiectului aclamat, vă puteți simți libertatea reală. Dinamica jocului nu vă va lăsa indiferenți - fiecare apar in calea caracterului, puteți obține aceste sau alte oportunități.

Cu toate acestea, pentru a juca Assassins Creed 2 pentru drum liber și să nu fie capabil de a conduce cu proiectul trebuie să dobândească. Și înainte așteaptă rata de tineri ucigași - eroul tău să învețe să participe la lupte și pentru a muta pe străzi în liniște.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more