Marcaje

Assassins Creed 3

Nume alternative: Assassins Creed 3

După cum ați putut ghici, dezvoltatorii Creed legendarul Assassin proiect pe lauri nu sunt folosite pentru a rămâne. După cum reiese de o noua parte - a jocului Assassins Creed 3. Caracteristica principală a proiectului este că acum acesta este creat de cel mai nou motor special conceput Anvil Next. Noua echipa de dezvoltare a motorului a fost pregătirea pentru eliberarea de mai mult de trei ani. Totul a fost conceput de la zero, și cu siguranță toate rezultatele efortului de pescuit se resimt. Animație fără precedent nu vă va lăsa indiferenți, iar acum în a treia parte a jocului veți fi mulțumit cu tehnologia motion-capture și toate plăcerile de folosirea inteligenței artificiale. Animație în a treia parte a Assassins Creed 3 PC-ul atât de realiste încât tot gameplay-ul este perceput destul de diferit. Și dacă vă amintiți schimbarea dinamic de vreme și de anotimpuri, intrigat, nu-i așa?

Joc Assassin Creed 3 lung și atent elaborate și de ce astăzi este considerat pe bună dreptate, unul dintre cele mai calitative și de succes. Jocul are loc în 1775. În acest moment, împreună cu personajul principal trebuie să te duci înapoi în America. Coloniile locale sunt pe cale de rebeliune. Personajul tău - un asasin pe nume Connor. El a promis să mențină pacea și libertatea poporului, prin toate mijloacele. Pentru a pune în aplicare planuri de Connor, trebuie să declare război pe dușmanii săi - oameni de la o lume imensă reală. Împreună cu Connor trebuie să depășească trasee lungi prin intermediul pe străzile înguste ale orașului și marea luptă. Pe drum, veți întâlni multe figuri legendare care au reușit să scrie numele lor în istoria americană, cu care ai facut fata inamicului.

Deci, puteți începe cu ușurință joc Assassin Creed 3, va trebui să cumpere chei de acces. Într-adevăr, este plătită până în prezent acces la proiect. Cu toate acestea, acest lucru nu se oprește milioane de jucători din întreaga lume.

Acum Assassins Creed 3 joc a devenit chiar mai periculoase, deoarece pericolul pandeste peste tot. Deci, ce faci cu eroul tău va folosi orice metoda pentru a obtine victoria asupra dușmanilor. Sunteți liber să elaboreze strategii militare viclean și planuri, sau să se complacă în toate armele disponibile.

Pentru a începe jocul, va trebui să descărcați Assassins Creed 3 client și instalați-l pe computer. Eroul tău a dezvoltat instinctul prădător perfectă a lui, atât de liniștit și în tăcere vâneze prada lor pentru el mai ușor. După achiziționarea acces pentru a juca tuturor participanților la Assassin Creed 3 va fi capabil să utilizeze arsenalul gratuit larga de arme. Puteti fi prima persoana de a aplica tactica de război secret.

Această revoluție, despre care am vorbit în cărțile de istorie este radical diferit de revoluție dvs. personal pentru a începe în cazul în care trebuie doar să descărcați Assassin Creed 3. Realism puse în aplicare în captivează de joc si fascineaza. La bordul navei, pe o stradă liniștită sau pe câmpul de luptă - tot ce se poate simți prezența lui personală - deci peisaje reale caută și caractere.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more