Marcaje

Assassins Creed 4: Black Flag

Nume alternative: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - cel mai atractiv joc potrivit chiar și criticii cei mai avizi de modernitate. Toate specificațiile proiectului îmbunătățit. Acum, programul va deveni mai intense, animație mai realiste, iar intriga este chiar mai interesant și mai interesant. Noul proiect va fi implementat lume complet deschisă, în care nu va fi de aproximativ 50 de locații majore. Acum, jucătorii vor fi disponibile pentru marile orașe și sate mici pe care le puteți vizita ruinele mayase, au o privire pe plantațiile de zahăr și vizita jungla, vizita bine-cunoscute porturile și pesteri neexplorate.

Joc Assassin Creed 4 te pune în zilele de piraterie. Toate Jocul are loc în 1715 în Caraibe. Acum Pirates - adevarati maestri de nu numai apă, ci, de asemenea, pe teren. Acești oameni sunt promovarea lor politică bazată pe lăcomie și cruzime. Pe teren, fărădelege. În această parte a jocului accentul principal este pe călătorii pe mare, navele pirat, luptă de apă. Asasin Creed 4 setare de pe computerul dumneavoastră, puteți alege între diferite tipuri de nave. Imediat după intrarea în proiect a oricărei părți, va fi disponibil la vas personal, numit Galka. Le și vei fi prima dată pentru a juca Assassins Creed 4 buc, ea, puteți modifica și dezvolta în funcție de propriile nevoi și cerințe.

Noua Partea de Assassin Creed vor fi disponibile trei principale orașe mari

1. Havana.

2. Kingston.

3. Nessau.

Personajul tău va fi posibilitatea de a alege propria echipa. O mare oportunitate pentru jocul Assassins Creed 4 vă permite să utilizați un clopot de scufundare special, care permite un studiu detaliat de pe fundul mării pentru a explora epave. Nava ta va fi capabil de a ataca alte nave și le prada.

Cum de a se declara dezvoltatorii, Assassin Creed 4 Negru Drapelul - versiunea cea mai completă a jocului. Eroul principal al proiectului va fi curajos Edward Kenva. Acesta este un căpitan pirat tânăr care, prin abilitățile sale de luptă și vitejie a reușit să câștige respectul altor marinari și pirați. Este greu de crezut, dar chiar și Blackbeard și-a exprimat respectul său pentru tânărul curajos ... și a tras într-un conflict vechi, care a amenințat dispariția de toate construite de către pirați.

Pentru a începe jocul, va trebui să cumpere chei de acces și de a descărca Assassins Creed 4 la computer. Toți participanții la proiect sunt o mulțime de noi misiuni și sarcini, pentru a depăși ceea ce va fi mai distractiv. Spre deosebire de proiectele anterioare, a patra parte nu a fost încă traduse în limba rusă, dar acest fapt nu ar trebui să te faci de râs - de control este ușor de a învăța la un nivel intuitiv.

Odată ce se poate descărca Assassin Creed 4, veți vedea cât de mult control joc îmbunătățit și a facilitat. De exemplu, personajul principal poate deține glugă invizibilitate când el crede că ar putea fi în pericol, și ia-o de pe automat atunci când pericolul este de peste.

 

Assassins Creed 4 PC