Marcaje

Assassins Creed: Revelations

Nume alternative: Assassins Creed: Revelations

Joc Assassins Creed: Revelations - ultima parte de o serie de jocuri care spun despre Ezio Auditore. În timp ce încă în a doua parte a jocului a jucat în fața noastră și un tânăr Ezio fierbinte în Brotherhood of protagonistul este matur și smuls înțelepciune, în acest proiect, el arată vizibil vechi. Obiectivul acestei părți a jocului - dot «i», prin care obține răspunsuri la toate întrebările cele mai intime. Cu acest scop și a trimis Ezio la Constantinopol, în cazul în care povestea principală se desfășoară jocul.

Assassins Creed: Revelations PC-ul este un proiect multiutilizator, astfel încât în ​​afară de povestea interesantă oferă mulți prieteni noi, cu aceleași gamerii entuziasti ca tine. Conform tradiției, această parte a fost corectat multe greșeli, jucători incitante, și a adăugat multe caracteristici noi care îmbunătățesc și fac jocul mai interesant.

Călătorie Endpoint - Constantinopol - orașul în care vă veți petrece cea mai mare parte a timpului de joc în Assassin Creed Revel. Aceasta este împărțită în mai multe zone principale:

Constantin.

Baiazid.

Imperial.

Galata.

Cu toate acestea, o mică parte a jocului va ajuta sa te duci înapoi la sat vechi - Cappadocia. Aceasta este o zonă legendar cunoscut in intreaga lume pentru manastirile sale uimitoare rock.

Pentru a începe jocul, va trebui să cumpere chei de acces, descărca Assassins Creed: Revelations și instala jocul pe computer. În acest nou proiect, creatorii au decis să schimbe conceptul de distribuție a mai multor non-core și laterale expeditii. Acum, ei vor fi emise de jucători la întâmplare. În afară de proiect Assassins Creed: Revelations a fost schimbat, sau mai degrabă mai multe sistem de luptă modernizat. Caractere astfel, de exemplu, au fost simplificate efectuat contraatacuri adăugat funcția de furt direct în timpul luptei, posibilitatea de a ucide rapid. A fost ușor modificat și extins gama de abilități ale caracterului.

Pe baza unora dintre declarațiile de dezvoltatori de proiecte, putem concluziona că după ce ați reușit să Assassin Creed Revel download, veți ști că una dintre cele mai importante jocul de persoane - Desmond, va fi într-o comă. Și în același William, a cărui voce putea auzi fanii ale proiectului în introducere la "dispariția lui Leonardo" va lupta pentru revenirea la viață. De asemenea, trebuie remarcat faptul că apariția Desmond a suferit unele modificări.

Sa schimbat nivelul maxim admisibil al asasinilor, iar acum nivelul de 15 jucători pot obține titlul de "maestru asasin." Acest titlu îi dă deținătorului o serie de privilegii. De exemplu, în cazul în care un asasin maestru este comandantul de bază, în timpul atacului de către forțele inamice ea devine imunitate.

Vorbind despre acest proiect poate fi o mulțime, dar cel mai bine este să descărcați Assassins Creed joc: Revelations și asigurați-vă că toate beneficiile sale personal. Crede-mă, jocul este într-adevăr merită!

 

Assassins Creed: Revelations