Marcaje

Assault Foc

Nume alternative: Assault Foc

On-line Assault Foc - multiplayer gratuit joc fantastic de subiecte militare, evenimentele care se dezvolta in viitor. Proiectul a fost creat de jocuri Tencent. Dezvoltatorii au încercat pentru a se asigura că utilizatorii sunt pur și simplu stupid de aventuri incredibile. Jucătorii vor fi transportate în 2018 și să ia parte la războiul dintre cele două facțiuni. Rezistență și GSDU se întâlnesc în lupte aprinse în Midwest. Este în acest domeniu este dezvoltarea de istorie. Datorită unui Unreal Engine 3 moderne și motor grafic de înaltă calitate, tot ce se întâmplă în jurul surprinde realismul și dinamica acesteia. Pentru a începe va fi dat două personaje, fiecare dintre care aparține diferite facțiuni. De-a lungul timpului, le puteți cumpăra pentru tine și de alți soldați în magazin adecvat. Împreună cu eroii lor, puteți experimenta o mulțime de evenimente șocante, experiență cu izbucniri fără precedent de emoție și într-adevăr își petrec timpul liber cel mai placuta!

Cel mai obișnuit de înregistrare Assault Foc vă va duce pe o locații colorate de joc. Privind în jur, vă puteți alătura în luptă, selectând mai întâi cea de a găsi cele mai potrivite. Atac de incendiu se pot juca în moduri, cum ar fi PVE (lupta împotriva boti calculator și performanța sarcinilor de actualitate), PVP (bătălii epice pe un câmp de luptă de mare, care poate implica mai multe mii de jucători simultan) și PVP-X (lupte unice, cu reguli diferite și neașteptate situații). Să aruncăm o privire mai atentă, ce fel de personaje apar în toate aceste bătălii. Așa cum sa spus, acestea sunt împărțite în două tabără. Rezistenta GSDU - un contingent militar de soldați în scopul de apărare. Astfel de eroi de elită, cum ar fi Max, Jason și Ivan sunt capabile de mult, ele sunt ușor de stabilit orice rebeliune. Cealaltă parte - rezistența. Acest rebeli care nu sunt de acord cu regulile de mega-corporatii. Direcția vântului, Cartman si Dell sunt printre cei mai buni luptatori. Oamenii s-au adunat toată puterea să își apere drepturile și să atace guvernul pentru astfel de lucruri în ordine. Chiar și arme și tehnologie care le-au furat. Și ce? La urma urmei, de care au nevoie pentru a supraviețui și cum ai lupta împotriva megacorporatiile arbitrar. Opoziția dintre aceste două grupuri - este ceva nemaiauzit!

În ceea ce privește eroi de dezvoltare poate spune că toate au capacitatea de a dobândi și de a dezvolta abilități. Cu cât mai multe abilități - aceste beneficii tangibile în timpul urmatorul meci. Iată câteva exemple. Schimbare rapida, regenerare, Adrenaline, invizibilitate, vindecare Magic - acestea sunt doar câteva dintre abilitățile de o lungă listă de posibilități. Tu ar trebui să urmeze dezvoltarea de personajele sale de a face față tuturor sarcinilor stabilite înainte de a juca Assault foc. Missy sunt următoarele: quest-uri de zi cu zi, misiuni de clan, clasamente misiune. Apropo, de a face mai ușor pentru a face față cu studiile viitoare, vă puteți alătura clanului. Cooperarea cu aliații pentru a juca acest joc chiar mai interesant Assault Foc!

Și, în cele din urmă, aș dori să menționez despre locurile, unde este tot mai sus. Lumea jocului constă într-un set de cărți, care vor fi disponibile pentru tine de a învăța pe măsură ce progresezi prin gameplay-ul. Oraș la malul mării, USS, Plantelor 13, DOCK Liniște, Gara, Gara Material, salubritate Negru, Freighter, cetate ICE Storm Canyon, Horror City - fiecare dintre acestea are carduri de puncte strategice și vă pregătește pentru o varietate de surprize. Proceda acum pentru a juca Assault foc gratuit și nu veți regreta decizia. Mult noroc!

 

Assault Foc de înregistrare on-line