Marcaje

Empires Astro

Nume alternative: Empires Astro

Joc Astro Empires este un joc online multiplayer, care este dezvoltat în genul science-fiction. În acest joc, va merge în spațiu extraordinar și infinit de frumos.

Trebuie să construim punctul de spațiu, nave puternice, și de a dezvolta diferite tehnologii și de a crea mai multe alianțe. Și cel mai important lucru în joc este în așteptare pentru tine - acest bătălii spațiu!

În joc Astro Empires înregistrare se realizează destul de repede și au fost după cum urmează:

1) trebuie să furnizeze o adresă de e-mail și porecla.

2) Specificați parola și țara în care locuiți.

Joaca jocul Astro Empires veți fi pe orice browser web în universul in timp real.

Trebuie să comerțului cu prietenii și vecinii, de apărare a imperiului, precum și războiul și de a participa în bătălii epice.

În Astro Empires jocul browser juca vei fi familiarizat cu următoarele caracteristici ale jocului:

1. Univers unic puternic.

2. Gameplay excelent.

3. Războaie masive.

4. Comunitate vie de jucători.

5. Premii pentru misiune.

6. Abilitatea de a juca pe orice browser.

7. Versiunea pentru mobil.

8. Joc gratuit.

9. In plus, descărcarea clientul jocului nu este necesar.

Aventura ta în joc Astro Empires începe cu de bază situat de pe planetă în neexplorat galaxie. Pentru a fi un împărat mare ai nevoie pentru a dezvolta baza dumneavoastră prin construirea de structuri diferite.

Din moment ce vorbim despre acest joc, de construcție dumneavoastră actual va avea nevoie de timp pentru tine pentru a finaliza construcția. În scopul de a aborda construcția de structuri complexe, va trebui să învețe noile tehnologii.

Jocul are o mulțime de tehnologie uimitoare pentru detectare.

Joc Astro Empires Online - se univers imens, cu sute de mii de planete. Vă va ajuta cercetaș, care vă va ajuta să întâlni alți jucători, care vă pot ajuta în joc sau va ataca.

Când stăpânești construcția de bază, puteți crea o flotă de campanii de război pentru a crește profiturile lor.

Vi se va da posibilitatea de a construi mai multe tipuri de nave pentru a crea flota ideal: de la hoardele de unități mici la gigant armada de nave.

O idee bună este o oportunitate de a face prieteni cu alți jucători , în special alăture breasla , care va proteja și să ofere supraviețuire în acest univers uimitor Astro Empires .

Aliante și politica prezent joc Astro Empires .

Veți participa în masă războaie în joc Astro Empires cu mii de jucători, și trebuie să te lupți în bătălii epice incredibile.

Abonează-te joc online Astro Empires gratuit și invitați-vă prietenii pentru a juca a fost mult mai interesant, și cel mai important, prietenii tăi vor fi acolo. Lăsați-vă în acest spațiu cu evenimente incredibile, lupte si companie!

Noroc în bătălii spațiu în jocul browser Astro Empires!

 

Astro Empires înregistrare online