Marcaje

Asura Online

Nume alternative: Asura Online

Joc Asura Online este un joc masiv multiplayer role-playing in genul MMO , oferindu-player-capacitatea de a distruge hoardele de monștri în ea de una din clasele prezentate. Pornind de la Asura O nline juca multi dintre voi aminte de linia de vechi și bine-cunoscut de jocuri Blizzard - Diablo . Dar există încă mai mult părtinire la motivul din Asia, și este clar de la dezvoltatorii de jocuri din China.

Pentru a începe un joc Asura on-line calculatorul dvs. trebuie să fie de o astfel de cerințe de sistem:

 • Frecventa CPU - 2. 8 Hz sau mai mare
 • RAM - cel puțin 1 GB
 • Spațiu pe hard disk - 5 GB
 • Conexiunea la Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse-ul.

Asura Online înregistrare prim pas pe drumul la joc, pentru aceasta, aveți nevoie să:

  1. Vizitati site-ul oficial al jocului Asura Online ;
  2. Ras înregistrare;
  3. Introduceți adresa de e-mail;
  4. Creați o parolă (ardere recomandat)
  5. Acceptați acordurile de licență;
  6. Urmați acest link Download (Download)
  7. Instalarea și configurarea clientului și sunteți gata pentru a distruge hoardele de monstri.

Joc Asura O nline gratuit pentru toți utilizatorii din toate țările. Aștept cu nerăbdare să o aventură de neuitat prin lume Asura Online , hoarde întregi de monștri de diferite tipuri de strigoi la dragoni fantastice. În scopul de a egaliza armatei inamice jucătorul este oferit în acest moment șase clase jucabile:

 • Monkey ;
 • Goristro ;
 • Raksa ;
 • Exilat Dumnezeu ;
 • Fox Duhul ;
 • Dragonette.

Grafică uimitoare, lumea plină de viață și reală tot vă așteaptă. Portret minunat de efecte meteorologice, zori, ploaie, ceață, apus de soare, soare orbire și întuneric de rău augur de noapte da Asura Online atmosferă minunată de joc.

Incitant PVP (jucător jucător vs), lupte dirijabil în format 2 vs 2. Set foarte mare de vrăji și abilități pentru fiecare clasă. Unicitatea fiecare clasă este de a fi capabil să lupte în felul lor, să se năpustească asupra inamicului din spatele capacului sau purta direct capul cu un topor sau o vrajă de la o distanță care este probabil să atingă bietul om. Dungeon-uri, raiduri, de comunicare cu jucătorii în timp real toate aceste farmece sunt adunate aici, putem alege doar le.

Legendary echipamente, arme, armuri fantastic ușura viața ta călătoresc în lume Asura on-line , care se bazează pe celebrul Călătorie spre Vest, dar, ca multe jocuri din China, în lume cu adevărat fascinează și inspiră interes. Creaturi mitice, golems aruncă la tine cu bolovani de piatră imense de zbor hippogriffs și colțuri neexplorate de magie vă așteaptă în această lume fantastică. Deci, dacă vă plac jocurile, cum ar fi Diablo sau Titan Quest , atunci tu chiar nu ar trebui să treacă această capodoperă de dezvoltatori din China.

Pentru a trezi interesul recomanda revizuirea trailer pentru joc.

Poate în Asura Online este gratuit pentru a juca, dar elementele pe care doriți să cumpere mai mult pentru bani.

Gândiți-ați înțeles deja că pentru a juca jocul on-line Asura Online destul de interesant, și în valoare de ea. Deci, aici sunt în așteptare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more