Marcaje

Athanaton

Nume alternative: Athanaton Immortal Warriors

Înainte de a Athanaton online - lumea luptele nevăzute războinici nemuritori! Nu există nici o îndoială: acest joc de browser gratuit nu ar trebui să meargă în afara de atentia ta.

Athanaton joc on-line nu are nevoie de nimic de lansare inaccesibile: ai nevoie doar pentru a avea o conexiune la internet și un browser modern (Google Chrome versiunea 5. 0, Firefox 6. 0, Opera 11. 10, etc ), Suporta versiunea Flash Player 10. 0 sau mai mare.

Alăturați-vă în joc Athanaton poate surprinde pe cei care au conturile lor în rețelele sociale (Facebook, Facebook, Twitter, etc ), Deoarece acestea vor fi în măsură să intre în jocul direct de la ei. Dacă nu fac parte din utilizatorii de resurse de rețea menționate mai sus, va trebui să completați în doar două domenii:

1) Valabil e-mail;

2) Parola, care este proiectat pentru a proteja contul dvs. de joc de la hackeri. Prin urmare, este de dorit ca aceasta nu a fost prea simplu și compus din litere și cifre.

Următoarea Athanaton de înregistrare online vă solicită să citiți și să acceptați Termenii și condițiile. De asemenea, puteți abona pentru a primi știri jocuri (doar părăsi sau debifați căsuța corespunzătoare). Făcând clic pe "Submit", vă va finaliza un proces numit Înregistrare Athanaton.

Pentru a începe a juca într-adevăr jocul online Athanaton, va trebui să decidă în primul rând pe server (daca nu-mi pasă, se opresc la recomandat), și apoi a - pentru a deschide pagina - specificați numele (numele de recunoaștere pe resursele jocului) . Imediat Athanaton joc online vă solicită să selectați unul dintre personajele, afla mai multe despre unde puteți detalii, făcând clic pe grupe de trupe staționate în fața ta:

1) Conan - a condus armata Phoenix (protectie excelenta atac violent inexorabil +)

2) Witch Atelanta - Flame Cavalerie (atac de viteză și putere magică)

3) Kratos - ciocan Phalanx (plus un atac devastator unitate magic)

4) August - cavalerie aur (armă principală - săgeți, umple sufletul)

5) Richard I - Cavalerie cu arbalete (gratuit blindate)

6) Robin Hood - Hunters Soul (+ ofilire presiune suflet boom-ul asupra moralului inamicului);

7) Beowulf - Warriors de zăpadă (viteza + magie, scăderea moralului inamic)

8) Orianthi - Arcașii cu scut de zăpadă (de protectie armat + "ambuscadă Circular" umple rândurile din față ale inamicului în confuzie).

Pentru a trenul eroul tău, ai nevoie pentru a juca jocul on-line Athanaton destul de mult timp, asa ca mai bine joc în fiecare zi, ei învață cum să începeți cu formare. Toate modificările în caracteristicile personajului și trupele pot fi găsite prin a merge la profilul său. Apropo, aici este o funcție, ca fiind reîncarnarea a eroului. Acesta va fi disponibil la nivel de realizare de 51. Acest lucru indică posibilitatea de a obține te-ai întors la joc Athanaton același erou, dar primul nivel, doar armata lui va fi mult mai puternic, și statistici personale - nu se va schimba.

Urmați următoarele sfaturi dacă vrei să joci ordinea Athanaton este de succes

Upgrade numeroase cladiri. Aflați cum să le îmbunătățească de la început, și nu mai târziu, pentru sigur, regret ratat momente.

Efectuați o sarcină care te joci online, Athanaton va furniza în mod constant. Pentru fiecare sarcini finalizate cu succes, veți obține nici o recompensă mici pentru dezvoltarea ta.

De inchiriat la fel de mulți eroi și oportunități în curs de dezvoltare.

Pe site-ul oficial joc are o secțiune de ajutor titlul Ghid, care poate fi găsit la orice moment sunteți interesat de informații cu privire la joc.

Un ultim sfat: nu pierdeți ocazia de a timpului fab! Inscrie-te acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more