Marcaje

Audition 2

Nume alternative: Audishn 2, audance, audishn, audens, audishion, audiție

Audition 2 online - acesta este un nou joc online gratuit, în cazul în care jucătorul va trebui să meargă în cluburi de noapte și baruri, care iau parte la dansuri de noapte și get-togethers.

Online joc Audition 2 este un proiect muzical în care personajul va dansa nu numai, ci, de asemenea, pentru a efectua diverse trucuri de dans.

Audition 2 joc va fi interesant, desigur, toți cei care îi place să danseze!

Pentru a reda Audition 2, nu au nevoie de Audition 2 complicat de înregistrare on-line: jocuri online, faceți clic pe "Înregistrare" și introduceți în câmpurile de înregistrare

  • Autentificare Gaming
  • E-mail
  • Intra pentru forum (de a comunica cu alți jucători)
  • A se preciza sexul, data nașterii
  • A se preciza parola

Apoi, faceți clic pe butonul "Înregistrare", apoi du-te la pagina de download de auditie client joc 2 on-line (Acest joc necesită instalarea de clientul jocului, pentru o funcționare mai stabilă și posibilitățile de joc). Recunosc că dimensiunea clientului - 2,5 GB.

Există trei modalități de a descărca clientul:

1) O metodă standard (recomandat)

2) Arhiva de încărcare

3) Torrent

După instalare, puteți începe jocul. În acest, Înregistrarea Audition 2 este terminat. Dosar întreg recomandat cu jocul adăuga la lista de excepții antivirus!

Cerințe minime de sistem:

Procesor: Pentium 4 1. 8GHz

Memorie: 1 GB

Placa video: NVIDIA GeForce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Hard Drive: 3 GB de spațiu liber

Sistem de operare: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Placa de sunet compatibila cu DirectX

Recomandat:

Procesor: Pentium 4 2. 6GHz

Memorie: 1 GB

Placa video: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128

Hard Drive: 3 GB de spațiu liber

Sistem de operare: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Juca on-line joc Audition 2 începe prin crearea de caracterul tău: alegeți tipul de caracter și personaliza aspectul său. După aceea, selectați un server și canal. Există 3 Server: Impulse, Sakura și Ciocolată. Selectarea oricare dintre serverele, apăsați "Enter".

Fiind în orașul jocurilor de noroc în magazin, puteți cumpăra haine de caractere și accesorii, precum și un dressing, un caracter poate încerca lucruri cumpărate. Aveți posibilitatea să modificați stilul de păr sau culoare a pielii a caracterului, de a intra în stil studio. Joc online Audishn 2 are moneda de joc este DEN și cache.

Online joc Audishn 2 are propria Academie în care jucătorul poate să învețe să gestioneze jocul, și principalele moduri de dans. În plus, aveți posibilitatea să selectați de joc mentor.

Audition 2 joc on-line este bogat nu numai magazine și un ring de dans, există, de asemenea, locuri în care vă puteți pur și simplu de chat cu alți jucători și joacă mini-jocuri (pentru o victorie în unele jocuri, puteți obține o recompensă bună).

Pentru o descriere a fiecărui mod va lua o lungă perioadă de timp, deci, să le descrie în această scurtă trecere în revistă nu este posibil. În cazul în care acest joc a stârnit interesul, și nu pot să aștept pentru a juca jocul Audishn 2 on-line, mergeți la Înregistrare în joc Audition 2, și să ia primul pas spre visul de a dansa. Acest joc are o atmosferă plăcută și funcțională destul de mare, astfel încât nu va fi plictisit!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more