Marcaje

Alianța de arme Valiant

Nume alternative: Alliance de Valiant Arms, AVA

Alliance of Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Caracteristici distinctive ale jocului - grafice de înaltă calitate și de desen detaliat. Linia de jos este aceeași, și ce alte shootere - puteți rula destul de des de rapid și de a trage joc AVA vă va oferi ocazia. Motor grafic al jocului susține consolidarea, care permite capacități grafice avansate. Acest joc dinamic nu te va lăsa indiferent dacă vă place de tir și nu te uita pentru joc, în cazul în care aveți nevoie de ceva timp și de gândire atentă.

Terenul de joc presupune că vă va adera la lupta pentru dominarea lumii. În rivalitate pentru dominația asupra planetei vin două facțiuni aflate în conflict, clan, dintre care unul va trebui să înceapă. Câmp de luptă devine un gigant oras-metropola în care pe străzi apar luptă epică.

Muniție în foarte diverse, precum și tipul de lupte în care puteți participa. Datorită atent și grijuliu imagine detaliu joc de lupta arata spectaculos, și urmăriți lupte interesante nu doar pentru participanți, dar, de asemenea, fanii. Jocul va fi interesant atât pentru soldați singure, și un jucător de echipă, datorită faptului că în joc nu în calitate de lupte echipei și sarcini personale pentru jucători. Selectarea modului de caz, puteți introduce fie lumea de lupte colective, fie să-și îndeplinească misiunea singur.

Clase de caractere AVA on-line [ _7_] sunt numite Sniper, Assault sau echipa de comandă. Specialitate lunetist de înțeles același atac este un maestru de luptă la distanțe scurte.

Armelor în joc se poate face nu numai bani, ci, de asemenea, să cumpere valută în joc. De asemenea, în jocul pe care îl poate schimba complet muniția. Joc AllianceOfValiantArmsпредоставляет șansă de a schimba complet armele din joc: jucători disponibile pentru fundurile, butoaie și alte obiecte necesare în joc. O caracteristică a acestei arme este că acesta poate fi modificat și convenabil de a face pentru ei înșiși.

Pentru a începe jocul, puteți, de îndată ce a trecut AVA de înregistrare. Odată ce ați învăța să joace, va fi disponibil pentru tine o multime de bonusuri. Din moment ce avem de-a face cu un shooter, principalele bonusurile pe care le puteți obține de fotografiere dușmani. În afară de joc, vă pompat caracter va dobândi noi cunoștințe și abilități, iar apoi titlul. Treptat, în timpul jocului, joc A. A. Activează juca mai bine: mai repede reîncărcare, acesta devine mult mai convenabil, având în vedere diminuarea revine. Ca urmare, caracterul ruleaza fotografiere repede și mai bine.

Dacă doriți să juca AVA , acest joc are o serie de avantaje. Este gratuit, astfel încât să poată juca orice. Shooter-ul este o versiune foarte popular de joc, care este iubit de către mulți utilizatori. Grafica jocului demne proiectate, există diferite moduri de luptă, precum și întreaga gamă de arme are mai mult de 70 de unități. În AVA juca sunt jucători profesioniști de shootere și începători și toată lumea va primi partea lor de plăcere.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more