Marcaje

Avatare: Age of Chaos

Nume alternative: Avatare, Avatar

Avatare opinie Joc: Age of Chaos.

Lumea Avatare: Age of Chaos on-line este o fantezie clasic de role-playing cu toate caracteristicile jocului. Perioada de haos joc vă va oferi quest-uri interesante, turnee incitante, mini-jocuri și puzzle-uri care necesită gândire logică. Acest joc de browser gratuit este un multiplayer, deoarece este acces nelimitat la cerințele de sistem prea mari. Pentru a reda Avatare: Age of Chaos va avea nevoie de o conexiune la Internet, sistemul Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM, si placa video compatibila cu DirectX. Deveni un joc de partid de ajutor Avatare: Age of Chaos înregistrare on-line. Joc-client nu trebuie să fie descărcate. Alăturați-vă în joc de Avatarele: Age of Chaos presupune următoarele etape:

1) Introducerea numele jocului personajului;

2) Se înregistrează parola și re-introducerea în linia următoare,

3) E-mail (e-mail);

4) Nota data efectivă a nașterii;

5) Notă podea;

6) Introducerea cifrelor prezentate în câmpul corespunzător;

7) Adoptarea acordului de utilizare,

8) Confirmarea conformitate cu legile jocului;

9) Apăsarea cont.

Inregistrare Avatare: Age of Chaos este trecut, și ai fost la spațiile închise ale lumii. Acest habitat foștii zei, acum Avatar, locul a devenit ultimul bastion pentru universul moarte. Ai intra în joc ca pe propriul lor de a crea un personaj unic. Mai târziu, joc de Avatarele: Age of Chaos online, oferă posibilitatea de a se reîncarneze într-o formă mai mare. Disponibil pentru fiecare cursa forma sa cea mai mare. De exemplu, elful poate renaște într-un înger sau vampir, demon sau Efreet gin și așa mai departe.

Să aruncăm o privire mai atentă în interiorul cursa joc. Total de 7

- Oameni,

- Elfii;

- Orcs;

- Gnomi;

- Trolls;

- Dana;

- Demonii.

Oamenii din joc sunt cele mai frecvente cursa. Restricții ele necunoscute. Aceasta rasa versatil are un mare potențial de dezvoltare. În afară de oameni ușor de a învăța.

Elves - creaturi maiestuoase cu organismele de subțire poseda agilitate extraordinară. Precizie natura permite reprezentanții acestei rase sunt considerate cele mai bune arcași. Cu toate acestea, utilizarea de axe și Dubin pentru ei este limitată.

Orcs - războinici incredibil de puternice, pentru care arta martiala este o calitate înnăscută. Creaturi mândri folosi cu pricepere puterea și limitarea acestuia în utilizarea de arcuri și magie din mintea nu-i oprim.

Gnomi - Piemont masterat de curse, care sunt renumite armura putere. Accesul la arcuri și lumina magie pentru ei este limitată, dar restul de armele pe care le au foarte inteligent.

Trolls impresiona cu dimensiunea lor uriașe. Creaturi tenace Legendarily cu deosebită abilitate - de vindecare. În ceea ce privește utilizarea de arme, sulițe, săbii, arcuri și toate trolii magice limitate.

Dana în mod inerent afectat de magia neagră și vampirism. Toți locuitorii lumii Avatare le trateze cu scepticism, se poate spune chiar cu ură extremă. Aceste ființe uvorotlivye folosi diferite tipuri de arme. Limita la acestea numai cluburi.

Element de incendiu induse de demoni de foc poseda piele și atât daune fizice și magice de a le este redusă. Arcuri, arbalete, magie și lumină de motiv pentru această cursă este limitată, dar se pare că nu-ți pese de asta.

Avatare: Age of Chaos poate juca, câștigând experiență și dezvoltarea abilităților în scopul de renaștere. Această capacitate este realizat după finalizarea cu succes a unei serii de misiuni dificile și este considerat cea mai mare onoare.

Acțiune colectivă joc on-line, nu este, de asemenea, ultimul. Alăturați-vă un clan - înseamnă a deveni un membru al comunității de jucători, cu care este mai ușor să efectueze sarcinile de călătorii de lungă durată și de a câștiga bătăliile sângeroase.

O altă caracteristică a jocului este prezența a religiilor. Avatare: Age of Chaos joc on-line permite toată lumea care vrea să se încerce ca un zeu. Organizarea de religia lor, ar trebui să adune adepți de jucători reali. Cu atât mai mult ei au, mai puternic zeu.

Baza de joc - o luptă dinamică în timp real. Dar nu vei petrece tot timpul doar pentru această ocupație. La urma urmei, trebuie să se gândească mai multe despre modul de venituri. Există două tipuri de valută: de argint (moneda de joc) și de aur (jocuri online, cumparat pentru real). Câștiga bani de joc poate fi pus pe un test de drum, participarea la turnee si lupte, atragerea de noi jucători la joc, descifrarea sulurile și de a face meserii. Alegerea unei cariere este a ta! Decide ce este sufletul tău. Jocul oferă șapte opțiuni:

- Pathfinder (bine versat în mediul rural deschis, astfel colecta eficient ingrediente pentru poțiuni și elixiruri)

- Killer (mercenar care se ascunde în umbră și atacurile de a ucide)

- Healer (poate restabili sănătatea lor și de a ajuta aliații)

- Witcher (capabil să reziste magia pentru care pune în mod special modificările corpului)

- Mercenary (modalitate de a câștiga bani - magie și sabie)

- Hunter (specializat in specii rare prinde monștrii)

- Raider (este în căutarea de comori).

Joaca de joc Avatare: Age of Chaos Online este necesar, se deplasează prin niveluri. De altfel, în cazul în care nivelul de ai primi, de asemenea venituri. Cu fiecare nivel nou, te infiltrezi mai mult în modul de joc. Evenimente de jocuri interesante capta chiar și cele mai exigente jucătorii.

Începeți să jucați jocuri de Avatarele online: Age of Chaos și posibilitatea de a verifica ciudățenia acestui proiect. Asigurați-vă că nu trebuie să fie dezamăgit! Fie ca norocul să efectuați cele mai multe planuri ambitioase!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more