Marcaje

Avatarika

Nume alternative: Avatarika, avatarika

Joc Avatarika pune jucătorul în lumea virtuală de distracție fără griji. Crearea propriului lor caracter, unic, jucătorul se deschide orice cluburi de elita de oportunitate, masini de lux, magazine scumpe și tot ce este în viața reală nu este posibil, puteți face Avatarika on-line.

Cerințe minime de sistem sunt după cum urmează:

· Procesor - Intel Pentium 3 de 1,5 GHz / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Sistem de operare [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memorie [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0C.

· Placa de sunet.

· Conexiune la Internet.

Cerințe de sistem recomandate

· Procesor - Intel Pentium 02 aprilie GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Sistem de operare [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memorie [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0C.

· Placa de sunet.

· Conexiune la Internet.

Alăturați-vă în joc Avatarika format de înregistrare regulat și jocuri descărcarea

1. Introducerea site-ului, faceți clic pe cuvântul "Înregistrare".

2. Fill pentru a deschide tabelul de date cu caracter personal:

· Adresă de e-mail [ _7_]

· Parola.

Dacă doriți, puteți să completați în domeniile suplimentare, numele complet și întrebarea 2, pentru a restabili contul în cazul în care ai pierdut parola.

3. Avatarika După înregistrare, eliberat de link-ul de download client. Descărcați programul de instalat și de configurat.

Înainte de a începe jocul Avatarika, jucatorul are nevoie pentru a "construi" personajul tău, alege sexul său și date externe.

În tot acest timp jucatorul va juca în Avatarika pe contul său de joc va veni salariu, pe care le puteți cumpăra lucruri, apartament si masina.

Pe hartă, puteți găsi întotdeauna locuitorii orașului au nevoie de asistență. După îndeplinirea sarcinilor pe care le dau, efectuarea de quest-uri diferite, interesante, jucătorul primește puncte de prestigiu. Cu cât mai mare prestigiu, mai mult caracterul salariu.

Joaca Avatarika distractiv, de asemenea, din cauza caracterului satisface toate nevoile, nevoile umane de bază

· Satiety

· Curaj

· Igiena [_7_ ]

· Comunicarea

· Leisure

Pentru a menține un caracter sănătos și fericit, el are nevoie de hrană, socializare, sport și de a participa la concursuri cu alți jucători.

Participarea în concurs de dans între jucători, puteți obține unul din douăzeci și unu de titluri. Poborovshis jucător bun va fi premiat cel mai înalt titlu - ". Dance Divine"

În Internet - magazin sau unul din saloane joc Avatarika puteți cumpăra un catelus sau o pisicuta dragut care într-un fel. Animale de companie virtuale sunt în nevoie de îngrijire, atenție și educație în același mod ca și reale. Ei pot fi ofensat și strica interiorul casei tale virtuale.

Pentru a vă deplasa prin oraș imens Avatarika, puteți închiria un taxi sau de a lua o plimbare cu metroul. Dacă aveți un permis de conducere, suficient timp și bani, poti cumpara masina ta, dar apoi trebuie să te înțeleagă pe hartă, unde și cum să ajungem acolo.

În cazul în care aspectul avatarul începe să deranjeze, ea poate fi ușor schimbată fără a recurge la orice metode chirurgicale. Trebuie doar să vă conectați la personaliza personajul tău și schimbați-le la vor.

Avatarika joc online în care jucătorii pot face ce vor. Pe zeci de străzi diferite, cu sute de magazine și restaurante pentru a fi complet liber, să se distreze bowling - centru, mergeți la cumpărături, joacă mini-jocuri sau de strategie de luptă Quasar, dans muzica preferată cu prietenii și să concureze cu adversarii vii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more