Marcaje

Avatare: Age of Chaos

Nume alternative: Avatare, avatare de joc on-line, era de haos

Până în prezent, pe Internet, sunt multe jocuri online, care de captare jucatorului lumea lui interioară, complot și doar o atmosferă de joc. Dar nu toate aceste jocuri, jucătorii au libertatea de acțiune, ca și în mișcare, și în desfășurarea luptei.

Vrem să vă dau un joc care nu se încadrează în jocurile online, standard, v-ați întâlnit vreodată - este un joc on-line "Avatar: Perioada de haos." În acest joc de caractere au libertate deplină de mișcare în vaste întinderi de avatar din lume, planificarea luptă (libertatea de alegere și de acțiune beat-uri care vor fi aplicate), și lupta în sine are loc în timp real și controlează jucător complet.

Și astfel pe scurt despre joc ...

În joc on-line "Avatar: The Era of Chaos" Există șapte rase jucabile: umane, ELF, pitici, orci, demon, troll și Danu. Fiecare dintre aceste curse de pe unic și fără cusur. Rasă cele mai generalizată - un om care poate fi un războinic și un mag. Alte rase sunt mai predispuse la un anumit tip de caracter raskachek astfel dan cursă mai potrivite pentru vrăjitori întuneric și arcaș elf. La înregistrarea în joc, utilizatorul poate selecta oricare dintre cursele existente, și dacă dificil în alegerea, puteți apela întotdeauna la secțiunea de ajutor, sau, alternativ, alege fiecare cursă și să încerce să se joace cu personajul pot fi eliminate până când ajunge la nivelul 11.

După înregistrare caracterul ajunge la piața centrală și țânțar mare este o bătălie de testare, care prezinta posibilitatea de a personajului. Această luptă nu este nevoie să fie speriat, și este de dorit să urmați instrucțiunile care apar pe ecran și în chat. Dupa lupta, puteți explora orașul în sine, acest lucru va ajuta să vă căutarea caracter Elika, care va da sarcini simple, pentru care va primi bonusuri sub formă de experiență și de argint (ele pot fi activate într-un caracter rucsac, făcând clic pe "utilizare"). Orașul în sine are patru districte: Districtul Guild, Piața Centrală, zona rezidentiala și cimitir. În fiecare dintre domeniile este o structură în care să ia locul de muncă pentru a obține experiență și argint, precum și pentru a restabili sănătatea și pentru a cumpăra haine și arme. În piața centrală există Arena, unde puteți verifica puterea de caracterul tău în luptă, precum și Templul a tratamentului și, de asemenea, în cazul în care puteți lua o religie care oferă un bonus de sănătate și mana.

După ce faci toate locurile de muncă care conferă caracterul Elika se poate ajunge cu ușurință la nivelul de 8 (este nevoie de timp mai puțin de o oră, cu excepția pentru un loc de muncă.) Atunci poti sa te duci la magazin și rochie personajul tău merge în țară și de a efectua sarcini mai complexe. La selectarea acumularea aveți posibilitatea de a face un războinic, mag, arcaș sau Clover. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de caractere furnizat arme - pentru sabiile soldați, axe, cluburi, doage pentru vrajitori, arcașii pentru arcuri și arbalete, și pentru Clover - Trifoi. Magicieni, la rândul lor pot fi împărțite în patru tipuri: întuneric, lumina, mintea și stihiyschiki poate fi, de asemenea, o combinație de mai multe de magie într-un singur caracter.

La nivelurile inițiale disponibile în misiuni cu caracter de lumina care ajuta explora harta câmpul de luptă sitemu, și alte subtilități ale jocului. Cu atât mai mare nivelul de caracter - mai dificilă sarcină și, astfel, se topește devine mai interesant pentru a juca. Fiecare jucător poate găsi locul său în joc - unele dezvolta caractere pentru lupte PvP și ataca tot ce misca, alții pentru lupte PvE și plimbare liniștită în natură colectarea resurselor și roboții lovind.

După atingerea nivelului de 51 de caractere el are posibilitatea de a trece prin ritualul de reîncarnare și pentru a obține cea mai înaltă formă de (îmbunătățit cursă): Vampire Golem, Berserk, uriaș, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (în funcție de rasă personajului) . Forme superioare da capacitățile lor complementare și de a descoperi lumea de avatare de caractere cu o parte nou, mai interesant.

Deci, care a decis sa testeze abilitatile lor - verificarea în joc on-line și plonja în lumea de avatare!

 

Avatare Joc: Age of Chaos