Marcaje

Wars banane

Nume alternative: Wars banane

Banana Wars (Banana Wars on-line) - un joc online de distracție în stil de "voynushki."

Dacă doriți să devină dictatorul de o Banana Republic, Banana război joc on-line - pentru tine! Puteți conduce o bandă de indraznet de mercenari și bătăuși să ia parte la luptele interesante și misiuni interesante și diverse turnee.

Acest joc online, Banana Wars nu are nevoie de pre-instalare, aveți posibilitatea să-l joace pe orice computer, unde aveți acces la Internet. Ea nu ia mult spațiu, astfel încât jocul Banana Wars puteți juca chiar și pe mașinile mai lent. Pentru a începe redarea, ai nevoie doar de Inregistrare în joc Banana Wars.

Intrare Banana Wars este după cum urmează: de pe site-ul de joc, sub înregistrare vă rugăm să introduceți numele de utilizator (nickname) - numele sub care va fi numit în joc, selectați sexul. Apoi intra pe E-mail (adresa de e-mail la care veți primi o confirmare de înregistrare), selectați numele țării în care locuiți, introduceți parola de două ori și faceți clic pe "Sign Up". Acum puteți începe să joci jocul online Banana Wars.

La începutul jocului te pune mâna pe o echipă de mercenari și va trebui să treacă prin "Școala de Young Dictator" - care este, de a efectua o câteva sarcini simple care vă vor ajuta să începeți în joc.

În scopul de a determina care dintre jucătorii rece, va trebui să participe la turnee.

Jocul următor - ai nevoie de un complement bun echipa existent și du-te în luptă cu un grup de alți jucători și de a obține o victorie, bani, și ceva util. Banii pot fi cheltuiți pentru a crește unitatea de putere, achiziționarea de noi unități (de exemplu, angajarea de noi recruți să cumpere vehicule noi (jeep-uri, tancuri)), completează gadget-uri lor - acestea sunt elementele care îmbunătățesc capacitățile de luptă ale unității, (este posibil să nu mai mult de trei pe ÎF). Apoi, după ce tehnica si mezeluri sarate luptători se pot alătura din nou lupta și să se joace pe Banana Wars.

Nu este o caracteristică - Banana Wars joc on-line nu prevede jucătorului pentru a influența cursul de luptă, astfel încât să direcționeze echipa ta în luptă, și că participarea ta se termină, unitățile dvs. de a face lupta cu unitățile inamice. Deci, în acest joc pentru a câștiga cel care este mai bine pregătită, mai rapid și mai abruptă îmbunătățit unitățile sale de luptă, precum și cei care au studiat armatei inamice.

Jocul ține evidența de victorii și pierderile și câștigul salarial o reputație, puteți trece la nivelul următor. Pentru a trece la fiecare nou nivel vi se va cere din nou pentru a efectua o varietate de sarcini interesante. Este posibil să dureze mai multe tentative de a le executa. Dar fiecare nivel crește oportunitățile și mai aproape de obiectivul principal.

Cu fiecare nou nivel crește capacitățile de luptă ale echipei dumneavoastră, există noi tipuri de unități cu performanțe îmbunătățite, creșterea numărului lor.

Banana Wars joc on-line în cazul în care luptele de la diferite niveluri diferă în modul în care mulți luptători vor participa la această luptă și de câte ori se poate demonta echipa ta pe câmpul de luptă. De exemplu, la primul nivel, unitatea este format din 5 unități, iar acestea pot ateriza pe câmpul de luptă doar o singură dată, și la niveluri de mai sus, zeci de unități, și le puteți adormi mai multe ori. Apropo, echipele slabe și puternice în joc nu se intersectează, adică față de echipa ta va sta întotdeauna de către forțele adversarul.

Puteți juca jocul online Banana Wars și se bucură de o grafică plăcută pentru ochi, stil plin de umor de joc, o mulțime de turnee interesante și incitante de locuri de muncă.

Dacă doriți să aveți timp liber distracție, atunci acest joc este pentru tine! Simplu de control, intuitiv joc, posibilitatea de a juca pe orice calculator cu acces la internet (necesită doar o singură dată de înregistrare Banana Wars, care durează doar câteva minute), vă permite să joace, și de a comunica cu alți jucători.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more