Marcaje

Banana rege

Nume alternative: Bananaking

Banana Regele online - exclusiv joc online gratuit care necesită doar un browser. Banana Regele joc online este o lume original, populată de către proprietarii de plantatii, care este cultivat în toată lumea populare și de produs foarte gustos - banane. Să li se alăture și să înceapă această lucrare fascinantă pe teren propriu, trebuie doar să se înregistreze on-line Banana King.

Alăturați-vă în joc Banana King nu are nevoie de nici o obligație, trebuie doar să introduceți următoarele date: numele personajului, parola, adresa de e-mail, numele de ecran de un prieten care te-a invitat la jocul (desigur, daca nu vin, și un astfel de prieten disponibilă). Atunci sunteți de acord cu regulile de joc și apăsați butonul Inregistreaza un cont nou. După acești pași, ajungi la pagina de statutul de personaj din joc. Pe această pagină puteți citi informațiile de pe caracterul tău de joc.

De asemenea, aici este link-ul de locuri de muncă. Referință angajarea de ajutor pentru a găsi în vasta întindere a internetului și a noilor proprietari de plantatii le angaja la muncă. În cazul în care invitația dumneavoastră înregistrează un nou jucător, bani și bananele sunt legale pentru ai răsplăti. Nu ignora această oportunitate. Într-adevăr, pentru fiecare utilizator nou poate obține nu numai un bonus o singură dată, dar aduce beneficii în viitor. Când un jucător ajunge la al treilea nivel, aveți dreptul la 50 dolari și 1 punct de experiență. Juca jocul on-line Banana King este mai ușor dacă prietenii tăi te invit mult.

Deci, în cazul în care nu de a începe și ceea ce ar trebui să acorde o atenție la? Alăturați-vă Banana Regele a trecut și ai ajuns în posesia un câmp și răsaduri, care ar trebui să fie suficient pentru doi. Nu pierde nici un minut! Semeni ogorul și se așteaptă pentru a recolta. Imaginile pe care le vedeți pe plantație, mereu tine la curent cu ceea ce stadiu de banane de maturare sunt, sau pot fi, câmpul este gol și gata pentru semănat. În afară de partea de jos este un contor care arată cât de mult timp este lăsat până în momentul în care va fi posibil de a recolta. Colectarea de fructe coapte, poti sa te duci la piață. Dar nu va grabiti cu capul înapoi să se grăbească să-și vândă bunurile lor. Țineți cont de faptul că prețul fluctuează. Prin urmare, este mai bine să urmați aceste vibrații de a alege momentul cel mai oportun pentru vânzare. Cu toate acestea, toate exact profitul dumneavoastră nu este întotdeauna același. Vytorg depinde de cantitatea de banane vândute, iar recolta este diferit.

Veniturile din vânzările de bani, precum și cele care sunt acordate pentru jucătorii invitați se pot petrece în moduri diferite. În primul rând, plantații necesită investiții. În mod constant nevoie pentru a cumpăra răsaduri pentru semănatul următor. Ele pot fi achiziționate în aceeași piață. Prelucrare un câmp nevoie de 36 de răsaduri. Când ajung la nivelul 2, veți obține acces pentru a cumpara un al doilea domeniu. Extinde posesia dvs., atunci acesta va fi mult mai probabil pentru a deveni un rege banana adevărat. În al doilea rând, banii pot angaja agenti si spioni. Cu ajutorul lor, este ușor să saboteze. Ele pot fi trimise pe teritoriul competiției pentru explorarea sau chiar le ordona să fure un alt banane și de dolari. Dar nu uitați că nu sunteți singuri și există un jaf inteligent risc de plantație dumneavoastră. Prin urmare, cu ajutorul aceeași bani, să aibă grijă de protectie de incredere de domeniile lor. În al treilea rând, banii vor fi utile pentru a studia și de a îmbunătăți performanța caracterului.

Daune pentru ceea ce caracteristici trebuie să urmeze înainte de a începe să joace Banana King. Pentru că afectează succesul de joc. Joc online Banana Regele include concepte cum ar fi creșterea timp, banane de recoltare, de vânzare de protecție plantatie de banane, atacul pe plantație și experiența. Imbunatatirea ratelor de timpul de răspuns, veți obține reducerea perioadei de așteptare a culturii. Banane Vintage - este cantitatea de fructe recoltate. Vanzarea banane afectează în mod direct prețurile de pe piață. Protejarea plantații - caracteristice responsabili pentru calitatea de gardieni și costul lor de angajare. Atacul pe plantație joacă un rol în rezultatul atacurilor concepute misiune și pentru a determina suma necesara pentru agenții de angajare. Experiență, care va achiziționa jocul exploatație Banana King, se va trece la noi nivele.

Banana Regele joc on-line vă oferă o mai mult divertisment. Dacă ați confruntat deja cu lucrările necesare, nu sta cu mâinile în sân. De ce sa te plictisesti, dacă puteți merge pe o vanatoare de comori? Aceasta nu este doar interesant, ci, de asemenea, util. Există o șansă de a găsi comori valoroase. Ar putea veni peste răsaduri, banane, bani și chiar comoara pirat.

Nu ratați, de asemenea, capacitatea de a comunica prin mesaje cu alți jucători. Astfel încât veți fi conștienți de diverse știri și, probabil, a alertat sabotarea planificate.

Jocul are o listă a celor mai buni jucători. Ridica de rating dumneavoastră, puteți utiliza puncte. Acest lucru necesită pentru a monitoriza cantitatea de banane dumneavoastră. Dacă ați reușit să devină primul în listă, atunci este un rege banana real! Straduiti-va pentru a părăsi competiția în urmă, cred că este în puterea ta!

Juca jocul online Banana Regele poți, cu un cont de plătit. Achiziționării va ajuta să scape de publicitate in-game, oferă o oportunitate de a încărca un avatar pentru un personaj pentru a obține credite în dolari pentru fiecare nivel nou. Jocul poate semăna domeniul de 6 ori pe zi. Contul de plătit vă permite să-l faci de 8 ori. Cred că ar trebui să ne gândim la profitabilitatea de cumpărare sale. Cu toate acestea, problema este econom, iar fiecare o face la fel, după cum doriți. Putem recomanda, dar cu siguranță nu pentru a forța de-a face!

Încercați să joace acest joc captivant și te să aprecieze meritele sale. Dezamăgire nu te amenință exact! Ne putem dori doar că avere a zâmbit în toate eforturile dumneavoastră!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more