Marcaje

Lupte

Nume alternative: Lupte

Joc Online Battle - joc gratuit browser-ul, care este disponibil în multe din rețelele sociale. De exemplu, se poate introduce prin intermediul Facebook sau VKontakte. Până în prezent, jocuri de rating Vkontakte Jocul are loc 20 și vizita în fiecare zi pentru mai mult de 50 de mii jucători. Shooter de bătălii online 3d cu roboti funky, in care joaca. Trebuie să colecteze, să gestioneze, și reparații, dacă este necesar, să se bucure în victoriile lor. Acest proiect aduce aminte multiplayer mult timp cunoscut joc Quake3. Și dacă a trebuit să joace ultimul, veți înțelege ce vreau să spun. Grafica de desene animate vesele și efecte speciale perfect plăcută promovează altitudine starea de spirit și arma interesant strânse destul de repede. Începe să joace în Battle, vă veți da seama curând că acestea nu sunt în măsură să se rupă.

Desigur, va trebui să se înregistreze în luptele de joc, în care vă lăsați numele, adresa de e-mail, de a crea o parolă și introduceți numele dvs. de utilizator. Prin crearea unui cont, trebuie să bifați caseta pentru a vă aduceți aminte, și sunt de acord cu termenii de bătălii online. Lupte de înregistrare va juca un joc interesant în timp convenabil de practic orice parametri minime calculator:

  • Sistemul de operare Windows
  • 2GHz
  • 2GB RAM
  • Nu mai puțin 13RO spațiu pe hard disk
  • O placă video
  • Conexiune internet
  • Cea mai recentă versiune de Unity Web Player

Apoi, prin conectarea la pagina dvs., puteți descărca cu ușurință jocul.

Jocuri de cărți sunt camera copiilor tematice și spațiu, de unde a venit roboți noastre drăguț. Puteți merge la diferite locuri, și anume juca pe hărți cu nume ciudate, cum ar fi "cutie", "City pe masa", "The Pit", "Cele două turnuri", "Platforma de 17", "Platforma ZERO» , și altele.

A juca acest joc lupte online, puteți în modul single player, sau într-o echipă, împreună cu cel mai bun prieten al lui. Încercați să vă parte, de exemplu, în "Capture bomboane", "Regele Muntelui" sau "comandă pentru a comanda." În timpul trecerii pe care îl tastați experiență (vymerivaetsya la sută) și de a câștiga capse (moneda din joc). Cu noile clipuri actualizare acum percepute chiar și pentru faptul că se aplică vizita de zi cu zi de joc captivant. În plus, jocul oferă astfel de lupte moduri de clipuri câștigului salarial: invita prietenii la joc, creșterea nivelului de joc, pentru cumpararea de voturi.

Roboți în joc sunt compuse din piese, fiecare cu propria sa funcție. Astfel încât brațul robotului proiectat pentru a ataca picioarele da viteza, cap crește gradul de apropiere a butonului din dreapta al mouse-ului, armura este proiectat pentru a proteja, și bateria - este cel mai necesar de energie de viata. Puteți crea un robot unic și continuu îmbunătăți abilitățile sale.

În ceea ce privește armele, joc Batla propune să folosească aceste tipuri de automate, arme, lansator de rachete, plasmă, electromagnetic, cu laser. Grenade disponibile se încadrează în schije, fum și paralizante. Nu uita de astfel de o varietate de armuri și kit necesar. În viitorul apropiat, administrația promite actualizări ca aruncătoare de flăcări și min.

Ajuns la nivelul 4, vă puteți simți liber să se alăture clanului (50 de clipuri) sau creați-vă propriile clipuri (250). Evaluarea actuală a clanurilor - un stimulent foarte bună de a încerca să se unească și cum poți să te joci cu succes lupte. Jucători puternici vor fi în primele rânduri ale listei de clasificare, și destul de bună dreptate mândri de realizările sale.

Tot în joc 20 de nivele. Le pe toate completa de la început până la sfârșit și să se bucure de caracteristici minunate ale jocului în acest fel, puteți discuta cu prietenii tăi de pe forum. Vă sunt doar de așteptare pentru o experienta pozitiva! Rămâne doar să-ți urez găsi un limbaj comun cu roboți! Mult noroc!

 

Înregistrare Battle joc