Marcaje

Batman: Arkham Asylum

Nume alternative: Batman: Arkham Asylum

Joc Batman: Arkham Asylum a fost unul dintre cele mai importante proiecte ale modernității. Eroi de benzi desenate de fond la nivel mondial. Despre ele cunoscute în toate colțurile lumii. Destul de rezonabil și rațional mod de a rula mai multe linii de joc cu eroi de benzi desenate care joaca trage mai multe filme populare. Batman - faimosul "erou al timpului său", atât de mulți gameri, nu a existat nici o îndoială că la scurt timp după ce povesti despre Votchmena Spiderman și dezvoltatorii să ia cu privire la Dark Knight.

Primul lucru care sare la tine, atunci când introduceți ABatman: pc Arkham Asylum - un număr foarte mare să apară pe fiecare colț de accidente vasculare cerebrale-temniceri. Tipii ăștia rastatuirovannye puternice au muschii impresionante și pumnii mari, care nu se feresc să distrugă favorite poporului - eroul Batman. În mâinile bucăți uriașe curajoși și apoi se dovedesc de supape, transformatoare și alte gizmos care pot provoca daune grave.

Înainte de a începe jocul, te, cu toate acestea, au Batman: Arkham Asylum descărcare care până în prezent nu este o problemă. Principalul lucru de a fi proprietarul unui bun internet de mare viteză și pentru a găsi torrent - toate prin 10-15 de minute de joc pentru tine de a fi luate în considerare deschise. Înainte de sunteți lupte frumusete de nedescris și lupte. Nostrum Slow-Motion arată în joc poate fi foarte util și oferă un joc unic, spectaculos și plin de culoare.

Și aici se poate părea că în Batman: Arkham Asylum nu va juca la fel de distractiv de mult ca mi-ar place - la sfârșitul anului acesta toate luptele și bătăliile poate fi văzut în orice alt joc pe calculator, dar de la Batman ar dori pentru a obtine ceea ce ceva mai serios. Te avertizez o dată, privind în perspectivă, toate dorintele tale sa devina realitate, dar un pic mai târziu.

La câteva minute după începerea gameplay-ul, veți înțelege că jocul Batman Arkham Asylum a pregătit pentru tine o mulțime de surprize. Continuarea luptelor pline de culoare, dar plictisit în schimb previzibile, jucătorii se confruntă cu o dezvoltare complot superba. Evenimentele se schimba aici cu o viteză de invidiat. Jocul va întâlni elementele de mai multe genuri, dar toate acestea vor arata extrem de interesant și important. Jucătorii care au reușit deja să testeze afirmația proiect care ceva mai ecologice pe care le chiar vis nu a fost necesară.

Trebuie doar să descărcați Batman Arkham Asylum pentru a vedea modul în care eroul preferat oamenilor urca pereții arborilor de ventilație și abia vizibile la fiori inamice de la spate. În același timp, ideea de umanitate a transmis complet - Batman, în primul rând, soldat cinstit. Grafică excelentă și sunet rece adauga doar combustibil la foc, care este, de a crea atmosfera potrivită. Vă va oferi un gameplay bun si design - toate echilibrat și interesant.

Dacă doriți să vedeți pentru tine toate virtuțile proiectului, asigurați-vă că pentru a revizui Batman: Arkham Asylum trailer film, care descrie în detaliu toate beneficiile de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more