Marcaje

Batman Arkham Knight

Nume alternative: Batman: Arkham Knight

joc Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): partea finală a omului - liliacul.

Jocul single-player Batman Arkham Knight ( aventura actiune ) completeaza ciclul de jucării despre om - liliac de la Arkham. Problema a fost inițial planificat în mijlocul octombrie 2014 Cu toate acestea, o echipa de creatori de jocuri cu Rocksteady Studios Studios fier Galaxy ( PC ), cu editorul Warner Bros. Divertisment interactiv suferit acest eveniment important de 23. 06. În 2015 și apoi re - problemă din 28 octombrie a, cu modificările și revizuit.

În urma unui super-erou.

Nu acalmie lung durat în Gotham după moartea Joker. Așezați personajul negativ principal nu poate rămâne vacant pentru totdeauna, și este nevoie de o sperietoare de ciori, o cafenea cu ajutorul unui nou toxina care determina pe oameni să vină într-o furie. Situația se încălzește, și e timpul să evacueze orașul. Numai intervenția Batman poate opri haosul a început.

Pentru a explora fiecare colt al Gotham sub acoperire, trebuie să descărcați Batman Arkham Knight. Cu eroi și anti- eroi dezvolta o alta poveste, plină de intrigi și aventură.

Acest lucru nu este intreaga lista de participanți la poveste, dar chiar și el oferă o imagine în povestea plină de evenimente. Și pentru a ajuta cetățenii din fosta Batman spătar, dezvoltatorii au extins gama de capacitățile sale. De exemplu, el poate alege dintr-o serie de costume, și devine invizibil pentru un timp, distrugând ca aceasta la cinci dușmani.

Dar cel mai important, este Batmobilul, care a devenit chiar mai bine. Batman să-l suna la orice moment. Acest transport nu pătrunde gloanțele și el berbeci orice obstacole: copaci, garduri, baricade, moloz, sau du-te yuloy & ndash; zavertitsya în loc în timp ce turnare rachete inamice. Aceasta este o cetate reală, și mijloace eficiente de transport, care este mai ușor pentru a naviga în oraș, și chiar rezolva puzzle-uri. Și când Batmobilul nu este necesar, puteți să -l lăsa și du-te pe jos.

Sistemul de luptă în Batman Arkham Knight pe PC & ndash; mândria dezvoltatorilor. Batman rezolva unele probleme singur, dar pentru o misiune serioasa care are nevoie de ajutoare, și este combinat cu Aliații, și apoi împreună au trimis o dublă lovitură împotriva dușmanilor. Sfaturi și trucuri care instruiți de caractere jucător Batman Arkham City, autorii au împrumutat în filme de arte marțiale, așa că arata foarte realist.

  • Sistem de operare: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Procesor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD uscător de păr și X4 965, 3.
  •  

    Batman Arkham Knight - piesa de final!