Marcaje

Zori luptă

Nume alternative: Zori luptă

Joc BattleDawn - este un joc bazat pe politici publice și măiestrie. Scopul tau - pentru a deveni cel mai puternic lider sau devin parte din cel mai mare și cel mai alianță. Trebuie să învețe să utilizeze diplomația, resurse militare pentru a justifica dorinta lor pentru putere absolută în BattleDawn on-line . Veți descoperi în curând că măreția poate fi realizat doar prin munca în echipă. Poți să joci jocul BattleDawn și a devenit conducătorul suprem?

Înainte de a juca BattleDawn , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele minime de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128 MB.

Alăturați-vă în joc BattleDawn nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul "Start joc", apoi "noul jucator";

2. Alege Pace: Marte, Pământ sau Fantasy, și BattleDawn înregistrarea este finalizată.

La prima vedere, acest joc este similar cu MMORTS . Acest joc este o strategie turn-based. Poti sa faci ce vrei cu structura ta de unități atunci când doriți, dar pentru ca tu să fi progresat în BattleDawn on-line , este necesar de a merge mai departe. Acest sistem vă oferă spațiu de manevră la stabilirea apărare de bază și contraatac.

Puteți BattleDawn juca și puneți-o fortăreață principal, și apoi a construi un avanpost mic în jur de modernizare și de transport. Gates pot fi de asemenea folosite pentru a crea lucruri, cum ar fi însilozare și radar turnuri. Fiecare dintre aceste structuri BattleDawn on-line prevede propriile abilități unice și avantaje strategice. Jucătorii sunt în măsură să faceți upgrade și de a construi structura mai mare și mai bună pentru a sprijini orașul tău principal. Aceste structuri BattleDawn on-line vă poate furniza cu lucrurile de aur, și să vă conducă la îmbunătățiri de energie. Este nevoie de fiecare structură pentru a construi o armată puternică.

Dacă aveți o bază în BattleDawn on-line , atunci este bine să fie mai puternică și mai puternic inamic. În ceea ce privește unitățile disponibile pentru joc site-ul de construcții BattleDawn se mândrește cu faptul că există un total de 27 de unitati disponibile pentru utilizare. În jocul pe care sunt capabili de a crea un soldat, o masina sau orice alt vehicul. Există 27 de combinații posibile de arme și abilități în joc BattleDawn .

Joc BattleDawn nu da diversitatea de forțe disponibile în joc. Strategie nu are unități de interesante, care de fapt se dezvolta de la alte jocuri. Da, puteți construi silozuri de rachete și să le utilizeze ca o armă de putere în BattleDawn on-line , dar ar fi frumos pentru a vedea un pic mai mare în cele mai comune unități. Jocul este bine echilibrat, sistemul ofera jucatorului ceva timp pentru a se pregăti pentru atac. Un alt aspect important al jocului BattleDawn este un spion. Spion este foarte important, odată ce ai resursele și structurile pentru a crea ceva. Spion este capabil să pătrundă în baza inamică și a determina ce protecție ar putea avea în loc în joc BattleDawn . Acest lucru vă permite să creați un grup de lucru eficient, care ar putea distruge cu ușurință inamicul, și anume k el nu va fi pregătit.

În general, jocul BattleDawn - este un joc casual. Ea nu are suficiente piese de echipament și de timpul efectiv petrecut în joc. Acest lucru dă jucător BattleDawn on-line cantitate moderata de setări de unități (o listă de unități de joc), precum și upgrade-uri structurale pentru orașul tău și principalele avanposturile. Din păcate, jocul BattleDawn nu vă va oferi mai mult în aspectul vizual al lucrurilor. Acest joc este potrivit pentru jucătorii cu timp liber și o minte ascuțită pentru a crea strategii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more