Marcaje

Battlefield: Bad Company 2

Nume alternative: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Joc Battlefield : Bad Company 2 - first person shooter, care este al nouălea joc din seria Battlefield . Nu-i nimic ca p ryamoy continuare a publicat în 2008 " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Editor al proiectului - Electronic Arts . Și a lucrat la dezvoltarea copiilor EA Digital Illusions CE . Caracteristici care atrag mulți utilizatori de grafică de înaltă calitate, motor degeraturi, care oferă un mediu destructibil, o mare varietate de moduri de joc, o grafică interesantă, lupte dinamice și capacitatea de a aplica tactica. Unul are doar să descărca Battlefield : Bad Company 2 ca imediat transportat la teritoriu a ostilităților. Vei lua parte la conflict Statele Unite și Rusia. Aceste evenimente sunt fictive, dar acest lucru nu devine mene spectaculos. Se află o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă. Rusia, în ciuda înfrângerii suferite de cele din urmă a reușit să ajungă la un contraatac decent. Europa de Est, partea de nord a China și Japonia se vor afla în curând la mila de Forțelor Armate ruse . Rusia a urmat confiscarea de Cuba și nordul Mexicului. Acum, și țările din America de Sud sunt incepand de a lucra cu acest mare putere. Oamenii de stiinta rusi au inceput sa dezvolte arme puternice cu care să cucerească SUA se așteaptă. Dar patru tipi disperate de la American Infanterie a decis, la toate costurile, pentru a preveni confiscarea de patria lor. Așa a început totul. Și de a participa la această confruntare, va trebui să Bad Company 2 download.

După ce pe monitor veni video de viață Battlefield : Bad Company 2, vă va uita ce plictiseala. Sunteți de așteptare pentru o aventură incredibilă și cea mai tare luptă. Veți avea posibilitatea de a selecta modul corespunzător și să acționeze.

Ar trebui să înceapă juca Battlefield : Bad Company 2 , și puteți explora personajele curajos. Deci, acest sergentul Preston Marlowe - shooter lunetist, care este personajul principal. Rolul de comandant al BRAVO-2 aparține sergent Samuel ("Serge" Radford). Terrance privat "dulce" Sweetwater este considerat un expert excelent de comunicare și tehnologie. Și, de asemenea, este un expert în explozibili, sapper - privat George Gordon Haggard (Jr.). Aceasta companie galant este capabil de multe lucruri! În timpul jocului faci este sa te asiguri.

În ceea ce privește clasele, Bad Company 2 joc oferă aceste opțiuni: Forward, medic, inginer, cercetaș. Desigur, toată lumea are de anumit scop propriu. Respectiv și arme Battlefield : Bad Company 2 se bazează misc. În multiplayer, acesta este împărțită între clase și se deschide ca de pompare. La arme tuturor includ pistoale, puști de vânătoare, Thompson pistol mitralieră, arme de Încărcarea automată (cu excepția lunetist) și G3 automat pușcă. Relativ la joc single player este oarecum diferită. În acest caz, accesul la toate tipurile de arme din multiplayer, dar nici o trusă de prim ajutor, un defibrilator, cutii de muniție și instrumente Sub acoperirea. Acces la noi arme, apoi deschise de companiile care trec. Sângerare Practic apare ca urmare a faptului că tu scorul de puncte. Și câștiga puncte pentru toate acțiunile care afectează cursul luptei. Treptat, te duci la un nivel la altul. Și, în consecință, titlul (sunt 50). Fiecare pas - noi oportunități! Deci, du-te pentru ea! Mult noroc pentru tine!

 

Battlefield: Bad Company 2