Marcaje

Battlefield Heroes

Nume alternative: BFH

Battlefield Heroes Online - jucării într-adevăr neobișnuit reprezentant on-line a ostilităților. Dacă vă așteptați de la un astfel de joc plin de seriozitate, grafica realiste, poveste grijuliu bazat pe evenimente istorice reale și arme meci exacte și uniforme parti - ați ajuns la o adresa gresita.

Intrare în eroi joc Battlefield este prima și foarte important pas în lumea de lupte epocale și identități militare active. HEROES înregistra câmpul de luptă nu va lua mult timp, aveți nevoie pentru a alege un pseudonim doar pentru unele jocuri viitoare, furnizați o adresă de e-mail și parola și sunt de acord cu termenii acordului de licență.

Când Battlefield Heroes înregistrare rămâne în urmă, vine următorul pas important - pentru a selecta personajul tău, cu atât mai mult pe care le puteți alege imediat de la trei clase posibile, nu de numărare posibilitatea de a personaliza aspectul de eroul propriei sale gust și discreție. Primul posibil clasă caracter - Shooter. Shooter înarmați cu pistoale, mitraliere și grenade, se execută rapid și este tipul cel mai de bază și caracterul echilibrat. O altă clasă - lupte grele este o forță teribilă pe câmpul de luptă, trebuie să plătească pentru că viteza de deplasare, pentru că astfel de arme grele, nu toată lumea se va muta la locul, să nu mai vorbim de utilizarea pe deplin. În cele din urmă, jocul oferă Battlefield Heroes on-line este un al treilea tip de caractere - Commandos. Rapid și secretos, cu o ocazie unică de a dispărea și înarmat cu o armă cu lunetă și un cuțit scurt, commando singur poate face cu distanța și o mulțime de dușmani. Dar pentru acest tip de aptitudini va trebui să plătească subțire de sănătate - pentru a prinde tunarilor ochi sau de carabinieri pentru orice comando este un eșec fatal.

După cum sa menționat deja, online, HEROES joc Battlefield are capacități largi pentru personalizarea aspectul de caracterul tău. Doriți, puteți purta uniforme si arata ca un soldat adevărat, și doresc să - costum de afaceri sau pantaloni scurți, cu un tricou de culoare. Toate acestea nu are absolut nici un efect asupra gameplay-ul și nu oferă beneficii suplimentare la cineva, dar, în același timp, face joc distracție chiar mai vesel și luminoase.

Oricine dorește să joace jocul Battlefield Heroes online vor primi pe tot parcursul jocului special moneda Joc - Valor puncte. Ia-l posibil pentru aproape orice realizare de jocuri de noroc, dacă uciderea inamicului, capturarea steagului în tipul de joc sau finalizarea cu succes a sarcinii. Folosind Valor puncte, puteți cumpăra arme noi sau patch-uri speciale, restabilirea sanatatii.

După cum puteți vedea, pentru a juca jocul Battlefield Heroes online, uimitor de distractiv și interesant, mai ales dacă o faci în compania prietenilor. Imagini pline de culoare de caractere, grafica vii, jocul nu este claritatea originală de luptă serioasă și de distracție totală roade și juca Battlefield Heroes astăzi doresc mii de jucatori din intreaga lume. Încearcă-l și tu joci o bătălie sau două în acest joc on-line simplu și dependență, mai ales pentru a juca Battlefield Heroes nevoie doar de o conexiune la Internet și un browser.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more