Marcaje

Battle Forge

Nume alternative:

BattleForge multiplayer online role-playing este atribuită un gen destul de rar de jocuri de colectie de cărți.

Înainte de joc, haideți să aruncăm o privire la cerințele minime de sistem. Joc online BattleForge face următoarele cerințe de sistem pentru calculatorul dvs.:

Procesor - 1,8 GHz Intel Core,

Placa video - 128MB NVIDIA GeForce seria 6000 sau mai mare, ATI Radeon 9500 sau mai mare,

RAM - 512MB (1GB pentru Vista),

Hard disc - cel puțin 10 GB de spațiu liber pentru a instala jocul,

Conexiune internet de viteză - nu mai puțin de 512 kb

DirectX - Version 9.0 cu (disponibil pe disc)

Placa de sunet - compatibil cu DirectX 9,0,

Rezoluție minimă a ecranului: 1024x768.

Alăturați-vă în joc BattleForge este destul de simplu. Privind înregistrarea vă va introduce datele standard de

- Intrare - autentifici nume de pe site-ul,

- Nume - numele dorit în care veți cunoaște jucătorii,

- Parola

- Adresa de poștă electronică.

Cu toate acestea, în scopul de a începe să joci jocul BattleForge on-line, suficient pentru a trece doar BattleForge de înregistrare on-line. De asemenea, va trebui să cumpere un CD cu irgoy - sau la dealeri autorizați din off-line, sau descărcat de pe net.

BattleForge joc online vă oferă posibilitatea de a crea ceva un caracter, și apoi sa dezvoltat treptat. Nu, vi se va administra un pachet de cărți, și toate - vrăji, soldați, clădiri - reprezentate pe carduri. Doar depinde de tine cum te dispune de ele în timpul jocului, și depinde numai de tine strategie pentru a obtine victoria.

BattleForge Joc Online lansează un pachet standard de cărți de unul dintre cele patru elemente de bază. Unul dintre aceste elemente pe care trebuie să alegeți la începutul războiului. Acest

 • Foc (mai potrivite pentru cei carora le place sa atace)
 • Frost (pentru cei care construiesc strategia lor la apărare)
 • Shadow (pentru tactici subtile, folosind toate capacitățile de soldații lor)
 • Nature (pentru fanii scrie Dificil caz adversar)

Când joci joc online BattleForge, apoi adversarii în lupta împotriva inteligența artificială, cum ar fracțiune va concerta

 • Stonekin (o combinație de natura și ger)
 • Twilight (compus de foc și natură)
 • Bandits (a luat cele mai bune din umbră și de foc)
 • suflete pierdute (o combinație de umbră și îngheț)

În pachetul de pornire, fiind în același timp jocul vybudete BattleForge, vă puteți și alte punți cumpara de pe ochelarii speciali care sunt date împreună cu achiziționarea a discului. Dacă aveți aceste puncte nu este suficient, atunci puteți cumpăra mai mult. Deci, punte poate fi compus din mai mult de 200 de carduri. Dar în timpul luptei, puteți folosi doar 20, deci cu cea mai mare atenție la selecția trupelor trata pentru fiecare lupta. Puteți fi pentru fiecare set de douăzeci de cărți de tacticile lor, dar adversarul va face la fel. Combaterea în joc este foarte interesant, pentru că nu poți ști ce carte de ascuns surpriza dușmanul tău.

În plus față de caracteristicile de bază ale fiecărui hartă sunt disponibile încă pe cele trei niveluri de îmbunătățiri care pot fi dobândite în timpul luptelor cu un alt jucător.

Pentru a activa cartela, ai nevoie de o marjă de două energii diferite pe care le va primi de la construcția de monumente.

Dacă sunteți în joc BattleForge cu prietenii, puteți schimba carduri. Sau puteți vinde cărțile pe bursa de valori și să câștige bani buni dacă sunt puternice și rare.

Luptele din joc sunt diferite:

 • Lupte de instruire cu PC
 • Pentru a efectua diverse scenarii în care societatea se poate colecta până la 12 de persoane
 • Duel unu la unu
 • Battle doi câte doi

Joc BF oferă posibilitatea de a concura într-o varietate de turnee clasament și lupte

Inregistrare BattleForge vă cufunda în lumea magnifică de lupte de fantezie. Și în cazul în care regulile jocului și păstrarea lupta se pare complex, oferă numeroase tutoriale video.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more