Marcaje

Bătălia pentru Graxia

Nume alternative: Bătălia pentru Graxia

Bătălia pentru Graxia online - joc gratuit multiplayer în stilul de acțiune RTS, cu o tenta sociala. Gameplay amintește toate proiect cunoscut DotA. Dezvoltatorii proiectului Jocuri Petroglyph au avut grijă de faptul că au fost bine dezvoltat sistemul PvE și PvP. Jucătorii așteaptă lupte interesante cu fiecare alte și jocuri de noroc concurs cu inteligență de calculator. Selectarea unui caracter pentru tine, vei fi implicat în dezvoltarea acestuia și va veni vremea când nu dușman este frică de tine. Creșterea nivel după nivel, devii mai puternic și să deschidă treptat perspectivele de joc. Câștigul salarial bani pentru a achiziționa echipament, care este vândut în magazinele locale, puteți cumpăra chiar și lucruri care pot schimba în mod dramatic cursul evenimentelor, în unele situații critice. De exemplu, seturi de turnuri de recuperare sunt scumpe, dar ce efect! A câștigat în bătălii momente grave pot fi cheltuite într-un mod diferit - de a investi în achiziționarea unui erou nemuritor. Distruge mai mult de monstri întâlnite pe drum, și de a descoperi oportunități! Crede în puterea ta și succesul nu este departe!

Dacă vă decideți să devină un partid de activități aventuroase, veți avea nevoie de luptă pentru Graxia înregistrare. În acest scop, un formular special de umplut. De asemenea, pe site-ul oficial, puteți face un abonament la newsletter, vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail. Prin crearea unui cont, ar trebui să fie pregătit pentru faptul că normele de proiect ar trebui să convină. Înainte de a începe să joci Battle pentru Graxia, ar fi oportun pentru a verifica configurația computerului. După toate joc necesită anumite cerințe de sistem: Sistem de operare Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), placa video cu 256 MB de memorie video și suportă shadere 2. 0, compatibil cu DirectX 9. Placă de sunet 0C, spațiu de 1,5 GB liber pe hard disk și 1 GB de RAM. Prezența acestor parametri oferi gameplay fără probleme.

Deci, juca Battle pentru Graxia - mijloace de a se angaja în mod constant în bătălii sângeroase. Puteți să-l începe în pas. Sau, dacă vrei, du-te de antrenament. După ce ați ales pentru tine un caracter, evenimente nu va tine la curent în așteptare. Apropo, acum aveți posibilitatea să alegeți între mai mult de zece personaje diferite. În timp ce dezvoltatorii continua să lucreze pe această temă, și în curând să fie disponibile pentru noi eroi. Pas cu pas pe locul magic, trebuie să învingă numeroase monștri și nu se tem de a contesta alți jucători. Victorie aduce recompense sub formă de monede. În plus, veți fi taxat experiență. Apropo, este de a spune despre un anumit Bătălia pentru Graxia on-line. Aici pentru uciderea fiori neutre, veți obține o experiență mult mai mult decât o victorie asupra inamicul de baza. Fiori de distrugere, turnuri și eroi adversarul conduce la niveluri mai ridicate. Acesta este considerat primul tip de sangerare - în luptă. Al doilea tip depinde de victorii și pierderi cu caracter special în timpul jocului.

Joc Bătălia pentru Graxia destul de simplu de înțeles. Nu bibelouri inutile, și interfața este intuitivă. Puteți obține cu ușurință în management și a devenit un erou pentru a face un feat după altul. Este o lume în care totul este în loc și nu ai nimic să se teamă că prin surprindere pe locațiile spațioase. Designul inerentă a jocului minimalismul nu este folosit, deoarece imaginația de dezvoltatori nu funcționează - nu la toate! Toate acestea se face pentru confortul dumneavoastră și modalități de ușor. Într-adevăr, pentru a face ceea ce vrei cel mai mult? Asta-i drept, relaxați-vă!

Nu este un lucru mai mult, care va încânta utilizatorii. Componenta socială a jocului este atât de dezvoltat încât să comunice unul cu celălalt în această lume virtuală - este un lucru obișnuit. Puteți parcurge profilurile de alți jucători scoate în evidență propriile lor eroi pentru a găsi prieteni lor reale, de a crea o camera intreaga pentru socializare. Și toate acestea se întâmplă într-o atmosferă plăcută de ușurință! Bucurați-vă de acest lucru și a creat acest joc. Experienta placuta si buna dispozitie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more