Marcaje

BattleKnight

Nume alternative: BattleKnight

BattleKnight on-line - este un browser joc de rol (MMORPG), cu o poveste istorică, care spune povestea de cavaleri si castele, paladinul nobil și hoți fără scrupule ...

Online joc BattleKnight nu necesită instalare client și jocuri disponibile în aproape orice browser. Tot ce ai nevoie pentru a începe jocul, acest BattleKnight de inscriere: pe pagina principală, în formularul de înregistrare, selectați (dacă sunteți un începător) "Sunt nou pe aici" și introduceți un nume în domeniu, e-mail, parola. Apoi, selectați un server și să accepte conformitate cu regulamentul de joc. După aceea, faceți clic pe "Play" si pe acest joc Înregistrare BattleKnight terminat.

Mergând în joc, Owl (NPC) propune să urmeze un curs de formare în câteva misiuni pentru punerea în aplicare a, care va fi dat unele recompense sub forma de moneda de joc și de unele lucruri. BattleKnight joc on-line are moneda in-joc - de argint și rubine.

La nivel primar în joc, personajul tau devine titlul - Trainee.

Deschiderea meniului tab-ul "caracter", pentru a alege un avatar de caracterul lui. Aici puteți vedea caracteristicile:

Putere - mai puternică decât eroul, mai mult daunele pe care le poate provoca,

Inteligența / Build - cifra mai mare a eroului, mai multe puncte de viață lui și mai rapid de recuperare;

Luck - nivel de noroc erou, afecta capacitatea de a obține o grevă critice, precum și a numărului de argint jefuite

Art Attack - cea mai mare calificare armă de erou, cu atât mai mult el va avea o șansă de a lovi inamicul;

Art Apărării - mai bine caracterul de a fi gestionate cu scutul său, cu atât mai puțin distrugerilor pe care le va primi.

În plus față de aceste caracteristici, există încă

  • Puncte de viata
  • Karma
  • Distrugere
  • Armura
  • Șansă Hit și protecție

Joaca jocul online poate BattleKnight a lua un loc de muncă în calitate de roboți, cum ar fi porți de securitate, muncă de teren, trădare. Aici doar planificate erou de acțiune, direct implicat în ele, nu vor fi acceptate. Timp de execuție la 1 la 8 ore. Plata - argint și de conștientizare a karmei.

În funcție de nivelul de eroul va fi posibilitatea de a alege arme și armuri, potiuni si rune, care pot fi cumpărate cu monede de argint obținute de la negustori, fierarii și Alchimistul în piață. Un nivel dostignuv10, puteți cumpăra un cal.

Joaca BattleKnight joc on-line se poate de a ataca tâlhari, ajutând oameni buni, sau invers, de partea cu hoți. În funcție de această alegere, karma erou devine pozitiv sau negativ

Forța lumină karma (pozitiv) : strămoșii de protecție Light putere de regenerare, Aripi de înger, scut mistic, cetate Mystic.

Forțele întunecate karma (negativ) : închis Forței, Curse, Shadow of Darkness, da acidul Creek armură moarte cu crampoane.

Fiecare jucător în acest joc care devine proprietatea ta, care pot fi îmbunătățite în funcție de posibilitățile materiale. Pentru bani reali, puteți cumpăra un cont premium, care oferă o mulțime de avantaje și oportunități în joc.

Pentru a câștiga experiență, noi abilități și să se joace de bani (argint și rubine), eroul va avea nevoie pentru a efectua diferite sarcini, și să participe la luptele cu alți jucători.

BattleKnight joc online Turneul este o arenă în care puteți alege un tip preferat de luptă:

  • King Tournament
  • Duel
  • Call
  • Tournament
  • Turnir

Misiuni imeet12 de joc, și fiecare misiune are mai multe locații. Există misiuni de grup pe care le puteți lua în tavernă.

Joaca BattleKnight poate fi cumparat din magazin sine sau Skakun prin satelit

Satelit - Dog, Squire, Kitty,

Mounts - The Black Horse, alb Unicorn, negru Unicorn, Bear War Negru.

În BattleKnight poate juca unit în Ordinul, de a oferi sprijin pentru joc între jucători. O corespondență între jucători, există o funcție "Mesaje".

Acest joc este considerat unul dintre cele mai bune în genul său, există multe caracteristici interesante și poate fi încă o poveste lungă, așa că este mai bine pentru a juca. BattleKnight înregistrare va deschide ușa pentru tine pe lumea asta istoric!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more