Marcaje

Battlemons

Nume alternative: Battlemons

Battlemons joc - este un joc de browser gratuit dezvoltat Compania germană Crenetic GmbH. Jucătorii cultivate copil-monstru perfecționa abilitățile lor și apoi le trimite luptă împotriva [_2_ ] alți monștri pentru cei mari realizari și premii monstruos joc de luptă.
Joaca Battlemons joc va fi interesant, pentru că vă va fi în desene animate lume în care trăiesc monstri [ _1_] caracteristici umane. Veți dori să aranja lupte între monștri de dormit monștri Kindle, precum și hrăni copiii!

Înainte de a reda Battlemons, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB. Battlemons înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Joaca pentru liber »;

2. Da un nume pentru personajul tău,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Selectați « Trimiteti ».

Horde creaturi misterioase au ultimul lucru astronauti aștepta să găsească [ _1_] înconjurat în junglă planetă. Battlemons on-line va introduce dulce, la prima vedere, animale copil, care au reale vehicule de luptă . În ciuda faptului că monștrii pace față de oameni , dar ele sunt capabile transforma în feroce [_1_ ] luptători în luptă atunci când care îndeplinesc un alt membru gen din joc Battlemons . Battlemons joc este interesant pentru că puteți îmblânzi și de tren monstri .
Joc Battlemons oferă jucătorului de a lua rolul antrenor monstri și începe jocul cu ou din care apare lângă monștri . Fiecare rasa zveryushek are propriile sale caracteristici unice. Mici Prizefighters , de exemplu, nu prea dificil să crească - doar nevoie pentru a alimenta și de îngrijire pentru a preda Battlemons on-line . Vei trece prin mai multe etape a copilului a grown fiind . Mai târziu, în lupta joc monstruos va fi disponibil deriva nou monștri de rocă folosind alte două de același tip, și, de asemenea, comerț urmași pe piață.

Jucătorii Battlemons on-line a efectua lung Village , deoarece aici este stabil , unde monștrii poate regenera tren în sală de gimnastică. Puteți vizita, de asemenea, pe piața , în cazul în care toți jucătorii Battlemons on-line se poate cumpăra poțiune a crește temporar vigoare și monștri de informații. În Battlemons joc este imprevizibil, deoarece Arena mici războinici întâlni în cele din urmă in lupta. Victoria pe tactică și de calificare , abilitatile tale de coaching. Browser Game Battlemons în mod automat asigură că fiecare player întâlni adversar demn. Pentru a câștiga, vei primi aur monede și glorie. Luptă joc monstruos poate oferi, de asemenea, căuta artefacte și ouă monștri!

Ai o mare oportunitate de a trezi drăguț și vopsea monstru -l învețe [_1_ ] lupta lupte incitante arena.
Joaca Battlemons joc este atât de distractiv, pentru că se va deplasa colorat și lumea gay benzi desenate și experimenta tot felul de [ _2_] Aventura cu propriu monstru ta! De-a lungul modul în care îndeplinesc nenumarate alte animale mici și poate deveni un adevărat antrenor independent [ _1_] monstru Battlemons on-line .
Pentru a face acest lucru, invata animalele de companie pentru a deveni un adevărat luptător, dar nu uitați despre bunăstarea monstru pentru animale de companie în luptă joc monstruos!
Joc Battlemons promite lupte interesante, amuzante și pline de culoare!

Redarea liber în joc luptă spectaculoase te oportunitate și de îngrijire aduce [ _2_] propria lui monstru, lupta monștri și alți jucători merge la aventurile pline de culoare lume fascinantă Battlemons on-line !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more