Marcaje

Bătălia de coroane

Nume alternative: Bătălia de coroane

Joc Bătălia de coroane - un joc pe calculator, în cazul în care lupte înverșunate avea loc pe rebel Caraibe.

Dacă sunteți un realist, dealer sau pirat de la distanță, apoi se alăture un nou joc gratuit.

Bătălia de coroane online - această strategie clădire care va atrage cu caracteristicile sale. Te va apuca de treabă în nenumărate bătălii pentru dominația asupra Mării Caraibelor, și să introducă eforturile sale de faima si avere.

În Bătălia de coroane de înregistrare prezentată în limba germană. Interfață rus pentru acest joc nu este terminat încă.

În scopul de a înregistra Battle on-line de coroane veți avea nevoie de:

1. Caută acest site.

2. Faceți clic pe pagina principală a site-ului în colțul din dreapta sus de butonul " Înregistrați » .

3. Introduceți numele de utilizator unic pentru acest joc.

4. Scrie adresa ta emeil.

5. Vino cu o combinație de o parolă. Astfel, este de dorit să se utilizeze atât cifre și litere.

6. Alege o lume de joc.

7. Citiți informațiile, care este descris mai jos. Dacă sunteți de acord pentru a pune un semn în casetele corespunzătoare.

8. Click pe « Înregistrați ».

Joaca Bătălia de coroane poți fără a se gândi despre puterea de computer personal. Pentru acest joc cel mai important lucru - este o conexiune la Internet. Este de dorit să aibă o conexiune de mare viteză.

În Bătălia de coroane pentru a juca va, stabilirea primele colonii, resurse miniere, comerț cu alți jucători și în avans, treptat, de la nivelul inițial de civilizație într-un imperiu puternic stearpă Islanda.

Veți vedea apar lupte la fel de spectaculoase navale. Va trebui să utilizați de navele comerciale antice pentru a învinge dușmanii de alte flote în lupta tactic pe apă.

Veți fi capabil de a obține o mare onoare și glorie, atunci când veți continua să consolideze propria colonie.

In timpul bataliei de aventura de coroane Online, veți obține acces la un total de șase facțiuni pot fi redate. Aceste asociații se numără state coloniale istorice, dealerii independenți și pirați fără de lege. Fracțiunile diferenția în termeni de joc, selectați unitățile, precum și jocul în ansamblu.

În timp ce statul colonial în Bătălia de coroane, cel mai interesat în dezvoltarea rapidă a coloniilor sale, pirați lacomi pentru a menține ochii pe resursele altor membri ai familiei.

În cele din urmă, jocul va primi premii speciale, care sunt destinate, la finalizarea cu succes. Ele oferă stimulentul maxim să continue să joace - pentru începători, precum și o strategie de fascinant.

Bătălia de coroane este un joc gratuit, și poate fi reprodusă într-o versiune optimizată-hardware pe mai multe platforme: de exemplu, PC-ul browser-ului, smartphone-uri și tablete.

Bătălia de coroane Online vă va trimite la o lume de aventură cu nave uimitoare, evenimente spectaculoase și un design elegant.

Nu fi leneș, să fie înregistrate în joc și să aibă un timp fantastic!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more