Marcaje

Bătălia de la Immortals

Nume alternative: Bătălia de la Immortals

Bătălia de la Immortals Online - un joc gratuit multiplayer online role-playing din partea companiei Perfect World Beijing. Ar trebui să spun că acest tudiya și-a stabilit de mult ca o echipa excelenta de dezvoltatori și decent industrie produse de jocuri producerea dizeynerov, și joc Bătălia de la Immortals nu este o excepție. Bătălia de la Immortals joc on-line, este fratele mai mare al celebrului Perfect World.

Alăturați-vă în joc Bătălia de la Immortals nu va lua mult timp. Tot ce trebuie sa faci - să completați în câteva domenii cu numele de cont, parola, setările regionale și confirma inregistrarea prin e-mail, care va primi o scrisoare de confirmare și un link pentru a descărca clientul. Astfel înregistrare Bătălia de la Immortals este finalizată. Bătălia de la Immortals joc on-line, ne surprinde cu frumusețea sa de la prima vedere.

Noțiuni de bază caracterul începe jocul cu fereastra de creare a personajelor, și de la acest punct, este clar că designerii au lucrat stilou din greu pentru a face jocul imagine bătălia de la Nemuritori live online, bogat și plăcut ochiului. Și trebuie remarcat că au această foarte bine. Total la acest moment al jocului există cinci clase - Berserk, Ales Slayer, Mage și eretic. Leagăn joc interesant să ia în considerare toate data disponibilitatea de naștere a eroului, în funcție de cazul în care acesta va fi adăugat pentru a determina semnul zodiacal, afectează într-un fel caracteristicile de joc ale personajului. Joaca jocul Battle Of Immortals este, de asemenea, interesant pentru ca ne conduce pas cu pas prin povestea și nu se pierde în întinderea mare a lumii de joc.

Descopera lumea a Nemuritorilor începe, ceea ce este logic, în ceruri. Acolo ne-am lua primele instrucțiuni, statutul nemuritor și du-te înapoi la pământ. Deja pe teren, ne aflăm în nou-veniții de tabără, care obține primul lor loc de muncă, care trebuie să fie făcut în scopul de a îmbunătăți și de a obține un pic de bani și lucrurile pe care veți avea nevoie în joc. Din păcate, de locuri de muncă nu strălucește cu originalitate, toate la fel "du-te-fetch" da "ucide monștri n", ci o componentă grafică, implementat pe partea de sus, aspect excelent de erou, armura și armele, și un minunat abilități de desen ale eroului te fac să uiți că quest-uri sunt destul de monotone. Juca jocul on-line Bătălia de la Immortals nu au singur.

Joc placut mulțumit cu animalele lor de companie de sistem. Aici, fiecare personaj se poate face un animal de companie, achiziționarea, găsirea vasta lume de joc sau doar un monstru domesticit. Dar scopul său nu este doar de a vă rugăm să ochiul stăpânului său, aici pitotsy acționează ca asistenți reale de jocuri de noroc, gata în orice moment pentru a apuca arma și lupta cot la cot cu tine, precum și dezvoltarea și acumularea de experiență. Dacă te hotărăști să joci Battle Dintre Nemuritori, atunci veți iubi componenta sa de inginerie.

Într-adevăr, este de remarcat faptul sistem de producție calitativ dezvoltat-și îmbunătăți lucrurile, pentru a face obiectul poate avea anumite artizan, având dreptul de nivelul de calificare și toate resursele necesare, dar elementele îmbunătățiri de luptă în joc - nemerjanno. De la ascutit banal, pentru a achiziționa suluri speciale sau pietre, care pot crește puterea de atac de sabie sau a nivelului de protecție a armurii tale.

Jocul va face apel la toti fanii de MMORPG-ul și să dea mai multe ore de distracție plăcută! În Bătălia de la Immortals Oricine poate juca, descărca clientul jocului, vă rugăm să înregistrați și să dovedească că sunteți demni de ea devin supraviețuitori ai Bătălia de la Immortals!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more