Marcaje

Lupte pentru Glory 2

Nume alternative: Luptă pentru glorie 2

Dacă te atrage și fascinează război mondial, în cazul în care în viața ta reală nu trebuie sa participe la lupte de mare amploare (și vrei), Lupte jocuri online pentru Glory 2 se va deschide înainte de un război mondial, cu avantajele si dezavantajele sale.

Pentru a reda bătălii pentru Glory 2 online, veți avea nevoie de un calculator care îndeplinește următoarele cerințe de sistem: Pentium 4 2. 0 GHz, RAM 512 MB Placa video: NVIDIA GeForceFX 5700 sau ATI Radeon 9600, aproximativ 9 GB de spațiu pe hard disk, și o conexiune la Internet. Sunt de acord cerințele sunt mici.

Înregistrare Lupte pentru Glory 2 este foarte simplu. Vă rugăm să mergeți la meniul Quick Start, descărcați și instalați clientul și Patch (programe speciale care vă vor ajuta să evite tot felul de erori). Apoi, creați un cont - cred că un nume de joc și introduceți-l în căsuța corespunzătoare de mai jos, introduceți parola și adresa de e-mail. În scopul de a înregistra în luptele de joc pentru Glory 2 a fost terminat, du-te la Inbox și urmați link-ul. Lupte pentru Glory 2 înregistrare on-line a fost de succes și puteți începe acum jocul. Pornește clientul, introduceți numele de cont (sau numele de utilizator) și parola dvs., a crea un nou personaj și începe să se bucure de joc.

Lupte jocuri pentru Glory 2 Online vă va duce în lumea de luptă de trei-dimensional, în cazul în care obiectivul dvs. este de bază - este confiscarea a teritoriului într-o confruntare prelungite între părți, deoarece masa foarte mare de resurse în joc vine numai din teritoriile ocupate. Lupte avantaj pentru Glory 2 on-line este componenta socială a jocului. Ce înseamnă acest lucru? În jocul pe care îl poate deveni un membru al uneia dintre cele cinci curse, care au caracteristici unice și profesii. Rasă sunt departe unul de altul și sunt în mod constant în război, astfel încât relația într-o cursa foarte puternic.

Este distractiv de a juca joc de bătălii online pentru Glory 2, puteți crește clasamentul rasei lor prin creșterea numărului de reprezentanți și extinderea teritoriilor ocupate. Încercați să vă abilitățile lor de conducere - ca succesul rasei tale depinde de succesul liderilor săi, care vă va deveni. Dar ceea ce este lider fără asistenți - puteți numi trei asistenți (archoni) care va efectua comenzi.

Lupte pentru Glory 2 joc on-line este de obiectele principale ale orașului, care a reprezentat pentru Outpost mobil trei controlate de a colecta impozite de la teritoriile. În timpul jocului vei asedieze orasul, dar amintiți-vă pentru a distruge steagul principal oraș aveți nevoie pentru a elimina, de asemenea, steaguri secundare, care sunt situate în oraș. Ia orașul nu este atât de ușor - dar gândirea tactic abil te va ajuta.

Cum de a juca cu succes și ușor de Lupte pentru Glory 2, cum să câștige - raspunsul este simplu: colecta cât mai multe artefacte, de îndată ce acestea contin cantitati semnificative de forțe vechi, care va ajuta la creșterea rasa viteza, putere fizică și magică și de protecție, precizie și agilitate, și mai mult. Este important să ne amintim, cu atât mai mult aveți artefacte, mai puternic efectul lor. Artefacte nu pierde.

Puteți crea o breaslă și de captare cetate, descoperirea abilități și competențe suplimentare. Cu Cetatea lui Arsenal, puteți crea o varietate de alianțe cu alte proprietarii de cetăți.

Lupte pentru Glory 2 este ușor de jucat și captivant. Lupte si asedii pe scară largă, rase diferite, cu caractere multifuncționale vă va oferi un emotii neobișnuit de vii si senzatii.

Joc de lupta pentru glorie 2 are o mulțime de distracție!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more