Marcaje

Lupte Space

Nume alternative: Câmpul de luptă

Bătălia Space on-line - este un browser gratuit de strategie militară pe bază de joc online pe care le va obține în lumi străine și întindere nesfârșită de galaxii.
... O serie de experimente nereusite, a adus pe planeta noastră a unei pierderi catastrofale de viață și 2240 a fost anul în care omenirea a fost pe cale de dispariție. Timp pentru a salva situația a fost foarte puțin și toate planetele locuibile într-un fel a fost nave cu colonisti ...

Inregistrare Space Battles în joc este simplu și presupune completarea unor astfel de domenii ca:
• Conectare
• Parola
• E-mail

Următoarea va fi posibilitatea de a alege un sistem planetar și, de fapt, planeta în sine, care va fi pentru oamenii de ședere. În prezent disponibil în joc două universuri, e Beta și Gamma, sunt fericit să te ia în brațe.

Joaca jocul bătălii spațiu online, atât de interesante, care trece la o altă jucărie nu vrea.
Trebuie să construim centrale solare electrice, a mea din metal, cristal și deuteriu, care ar fi necesare pentru a acoperi în nave spațiale și spațiu pentru plante. Construirea unui laborator, veți învăța noi tehnologii spațiale, care vă permit să continue să creeze motoare puternice pentru nave spațiale și dezvoltarea infrastructurii de planeta ta. În plus, veți avea nevoie pentru a construi diferite magazine și fabrici pentru producerea de roboți. Cu toate acestea, se poate construi un șantier naval, unde va fi posibil să se construiască nave spațiale și diverse structuri de protecție.

Joc online Space Battles va oferi o oportunitate nu numai pentru dezvoltarea infrastructurii, dar, de asemenea, să se angajeze în spionaj, și atacuri asupra vecinilor săi și să mențină luptele spațiale.

Joaca Space Battles mentori vă va ajuta, dacă aveți nevoie de o astfel de asistență. Care este sensul de o astfel de asistență, fapt este că în timpul jocului la noi jucătorii pot experimenta o varietate de întrebări care poate fi setat de a merge la joc chat-ul. Dacă cineva este de acord să acționeze în calitate de mentor și de ajutorul dumneavoastră încă de la început să se ocupe de toate problemele care apar din partea ta, mentorul dvs. recompensă pentru o astfel de asistență ar juca bonusuri. Prin urmare, ambele părți cu o astfel de cooperare să ia fiecare propriul său.

Lupte Space joc on-line, cu excepția mentori, oferind mai mult ajutor așa-numita "ofițeri". A nu se confunda cu mentorii! Ofițerii vă va ajuta să atinge rapid nivelul de dezvoltare prin îmbunătățirea unor caracteristici (de exemplu, crește puterea motorului navei sau pentru a crește productivitatea de mine). Pentru o astfel de asistență va trebui să plătească kuidami (această monedă în joc).
Kuidy poate fi cumparat pentru bani reali (WebMoney, SMS, plăți directe) sau prin atragerea de noi jucători. Pentru kuidy pot cumpăra unele lucruri și avantaje de joc.

În kuidov în joc on-line Bătălia Space are o altă monedă - credite. Puteți câștiga credite de a lua parte la expediții implicate în comerț sau completand expeditii. Această monedă este folosit în principal pentru calculul între jucători.

A juca acest joc lupte spațiu on-line, a construi imperiul dvs., singur, și puteți crea alianță și a condus-o. Dacă doriți, vă puteți alătura o alianță existentă, dar trebuie să știu ce alianțe nu sunt statice, ele sunt în mod constant în război cu cineva și să facă pace, atac și apăra.

Vreau să spun câteva cuvinte despre modul în care luptele sunt în acest joc: bătălia în sine, ca atare, nu, el este în forma unui raport privind operațiunile de jocuri de noroc (de exemplu, care a făcut ce).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more