Marcaje

Battle Space

Nume alternative: Battle Space

Bătălia Space on-line - este un joc online multiplayer pe tema spațiului. Când aproape toată omenirea a murit, lăsând doar mai puternic, a cărui viață se pe nave spațiale, obiectivul principal al oricărei persoane este - de a proteja viața și a scăpa de adversari. Vei deveni unul dintre căpitanii de navă, și toată responsabilitatea pentru poporul tău va cădea pe umerii tai.

Înregistrare Battle Space este destul de simplu și nu diferă de alte jocuri on-line, pentru aceasta veți avea nevoie de:

1. S IT site-ul oficial de joc, pentru că numai aici puteți descărca jocul gratis,

2. Pentru a introduce adresa de propria adresă de e-mail;

3. Inventat introduce parola,

4. Din nou pentru a intra din nou parola,

5. Bifați căsuța corespunzătoare cu privire la acordurile cu regulile jocului,

6. Se bifează căsuța corespunzătoare de pe intimitatea ta.

Apoi, puteți începe în condiții de siguranță jocul.

A început să joace Battle Space, trebuie să știți că autoritatea de primar este Ordine - o organizație al cărei obiectiv principal, conservarea omenirii.

În primul rând, va trebui să aleagă orice planetă și să înceapă să se uite la resursele ei, atunci aceste resurse traduce în clădiri de puterea de luptă. Coloniza noi planete, îl puteți gestiona și de a crea propriul imperiu, dar nu uitați că aveți o mulțime de dușmani care vor încerca să-l apuca.

Joc Battle Space are propria moneda - Kuidy, ei pot plăti pentru recrutarea de soldați, sau alianțe.

Battle Space poți să te joci oricare dintre personajele propuse, precum și va lucra în următoarele caractere:

· Geolog;

· Admiral;

· Destroyer;

· General;

· Reparator.

Geolog - cel mai bun om de știință care știe astronomie și astrofizică, se poate învăța orice element chimic, precum și găsi resursa drept, așa cum bine știți în chimie.

Admiral - un veteran de multe bătălii și războinic, împăratul poate încredința pe deplin de gestionare a flotei amiral de la fiecare din situația în care se afla, el e deștept în luptă.

Destroyer - războinic cel mai periculos, el poate distruge planeta pentru propriile placeri.

General - omul cel mai respectat in imperiu, el iubește disciplina și atunci când apare creste puterea de orice navă.

Reparator - este nevoie de acest războinic pentru a-și apăra imperiul tău, te va proteja în toate circumstanțele, și nu trăda.

Joc Battle Space are propriile sale de chat și de radio, care este în mod semnificativ diferit de alte jocuri on-line. Aici veți găsi nu numai răspunsuri la întrebările dumneavoastră, dar, de asemenea, de a comunica cu alți jucători, și de a asculta cel mai important pentru orice melodia preferată. Doar împreună cu prietenii tăi, puteți crea o coaliție care va ajuta foarte mult să lupte împotriva adversarilor și îmbogăți resursele imperiu. Amintiți-vă că fiecare navă poate trage numai la anumite tipuri de nave inamice, astfel încât să acorde o atenție deosebită pentru apărarea construcțiilor tale.

Joaca Battle Space on-line și a devenit un salvator real al omenirii.

 

Bătălia Space înregistrare on-line