Marcaje

Battlestar Galactica Online

Nume alternative: Batlstar Galactica Online

În această galaxie, există două rase de a alege de jucător - oameni și Cyloni (roboți). Actualizarea nave spațiale, jucătorul poate crea o armată puternică pentru a capta și distruge inamicul. Cu fiecare misiune completat deschide misterele neexplorate ale universului, iar echipa devine mai puternic și a obține noi competențe și atacuri oportunități.

Un mare plus este grafica 3D, făcând lupta spectaculoase și pline de culoare.

Un alt copil, a făcut în genul de joc bazat pe browser-ul pe tema de science fiction afectat nu doar imaginea, ci, de asemenea, a depășit așteptările de multe jocuri fantastice de acest gen. Va prezentam cu mândrie un joc de mare pentru oricine care nu este fictiune străin: Battlestar Galactica Online.

Cred că mulți oameni știu că faimoasa companie-developer Bigpoint este considerat a fi un maestru adevărat în jocuri pe calculator on-line, și chiar mai mult - bazate pe browser online de role-playing jucării. Ei copil următor, a făcut în jocul browser gen pe tema de science fiction afectat nu doar imaginea, ci, de asemenea, a depășit așteptările de multe jocuri fantastice de acest gen. Va prezentam cu mândrie un joc de mare pentru oricine care nu este fictiune străin: Battlestar Galactica Online.

Imediat plăcut mulțumit de faptul că, deși joc online Battlestar Galactica Online și bazat pe browser, dar grafica nu este inferior față de frații săi mai mari client. Captura este că în timpul creării jocul a fost folosit de reale motorul grafic tridimensional, astfel încât fiecare jucător ar putea primi o adevarata placere de la gameplay-ul, nu cerințe de sistem zamorachivayas. Apropo, dacă Battlestar Galactica Online poți să te joci chiar și pe cel mai slab calculator, pentru că nu există cerințe minime de sistem pentru jocul de acolo. Trebuie doar pentru a avea o conexiune activă la Internet și un browser.

Alăturați-vă în joc Battlestar Galactica Online nu vă va lua foarte mult timp și va fi înțeles de către toată lumea. Tot ce trebuie să faceți - introduceți numele caracterului de joc, o parolă de acces la joc și adresa de e-mail la care va fi anunțat că înregistrarea Battlestar Galactica Online este finalizată.

În general, este de remarcat faptul că seria de sine cu privire la soarta de Battlestar Galactica - este un cult, alimente atmosfera speciala, care va arunca în joc Battlestar Galactica Online joc on-line. Și în procesul de creare a jocului, dezvoltatorii petrec suficient timp pentru a crea doar această atmosferă în sine, ca și mulți fani ai genului spune că Battlestar Galactica Online joc online - e ca și cum în cazul în care seria reală, chiar animat pe computer. Și este de remarcat faptul că nu o bătălii spațiu, confruntări violente și intrigi trădătoare bogate în această serie, dar, de asemenea, componenta sa filosofică, subtil țesute în poveste. Avem o ocazie unică de a se uite la ceea ce putem fi în viitor și de ce sa întâmplat așa, și nu altfel.

De fapt, principalii oponenți ai rasei umane Battlestar Galactica Online - Cyloni, androizi, cu abilități mentale și fizice uriașe. Puțini oameni știu, dar odată ce acestea au fost asistenți chiar la om, dar sa revoltat și a aprins un război împotriva creatorilor lor. Și acum, după aproape o jumătate de secol de la primul război roboți Silonskoy a decis să facă o matura, trimiterea forțelor sale militare în fiecare din cele douăsprezece colonii, dar Battlestar Galactica a reușit să scape de la inelul de asediu și să traseze un curs de uitat deja tot și îndoielnică a existenței planetei-mamă cu un nume ciudat "Pământ". Aici este o astfel de complicație ne întâlnește jocul.

Începe să joace, puteți alege ca rasă sau rasă de oameni sau de rasă Cylon lor. Totul depinde de tine. După aceea, veți obține o casetă de selecție este aspectul de caracterul tău. Trebuie să spun că această parte a gameplay-ul dezvoltatorii nu au plătit o mulțime de timp, dar nu intrati in panica, deoarece în cele mai multe părți ale jocului, controlezi o navă și mentee-ul va fi în interiorul. Deși trebuie să joci periodic și Battlestar Galactica Online este on-line pentru eroul tău.

Quest-uri și misiuni sunt puse mai presus de orice laudă place, nu numai de studiu și liniaritate, dar, de asemenea, interactivitatea de quest-uri diferite, saturație de scene dinamice și recompense foarte plăcute pentru executarea lor. Joaca joc online Battlestar Galactica Online de a deveni inaplicabil mai frumos.

Deci, rezumând toate cele de mai sus, este de remarcat faptul că dacă își doresc cu adevărat aventură și doresc să fie în spațiu, printre nenumăratele stele si planete - începe să în condiții de siguranță joc Battlestar Galactica Online și să dovedească tuturor că ești cel mai acest erou spațiu care poate salva întregul univers!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more