Marcaje

Bebees

Nume alternative: Bebees

Bebees online, gratuit - strategie de joc de rol bazat pe browser, în care acțiunile personajelor sunt albinele. Ai într-un adevărat stup în care dependent de muncă neobosit toate noutățile și noutăți, găzduire în mănăstirea sa. Scopul vietii lor - pentru a extrage mai mult decât mierea. Sarcina Lice - pentru a colecta un roi de aliați care vor cu îndrăzneală pentru a ataca inamicul, în caz de nevoie. Va avea, de asemenea, grijă de războinic de albine, care este figura centrală în albinele casa. Dezvoltarea comunității de albine protagonist, lupta pentru fiecare picătură de acest tip de miere dulce și prețios pentru a sari pe în cursa pentru campionat de neconceput concurenții lor. Joc bebees locul jucători și de a câștiga prima linie în această listă aveți toate șansele! Haide! Succesul este în mâinile tale!

Primul lucru ce trebuie să faceți - este de a crea un cont. Introduceți numele dumneavoastră, parola (repetare), data nașterii și țării. De asemenea, pentru a accesa aplicația, trebuie să acceptați Acordul de membru. Du-te la proiectul puteți prin intermediul Facebook. Dacă nu aveți pagina dvs. în rețeaua socială, a crea aceasta nu va fi dificil. Bebees înregistrare vă va duce la lumea fabulos, și puteți începe rezolvarea o formulă de succes. Poate că totul în valoare de miere? Poate că abilitatea de a organiza în timp ce luptele incitante între familii de albine rivale? Sau poate că secretul de miscari strategice bine concepute? Ei bine, ce zici de Fartagh se poate de toate și depind? A început să joace bebees, veți găsi cu siguranță răspunsuri la aceste întrebări. În timp, veți învăța cum să combine toate acțiunile necesare și se vor simți în largul lor printre insectele dungi drăguț. Demonstra alți utilizatori abilitățile lor extraordinare!

Bebees poate juca oricine. Deja, numărul de utilizatori a ajuns la numărul respectabil 208670. Și în fiecare zi, există mai multe. Să se alăture nu aveți nevoie pentru a descărca și instala nimic. Jocul se încarcă fără probleme în browser-ul și bucurați-vă de joc poate chiar proprietarii de calculatoare cu parametrii modeste.

Bebees Browser joc aranjat, astfel încât tot ceea ce aici se învârte în jurul miere. Acesta poate colecta nu numai, ci, de asemenea, să fure. În plus, stocurile de miere vor fi protejate. La urma urmei, nu stii niciodata cine va dori să atenteze la averea ta! Apăra cu curaj împotriva atacurilor mierea lor, în același timp, furtul altcuiva. Astfel încât să fie celebru medokradom agil și dușmani înțelegem că fie ceva ca o fortăreață inexpugnabilă stup.

Albine zbura sub conducerea dumneavoastră gazon și să colecteze de la Krafla nectar parfumat dulce. Ei transporta prada lor la stup, și va trebui să urmăriți miere how-ul acumulat și să ne bucurăm că fiecare moment este din ce în ce mai bogată. Ce se va lucra mai inteligent decât albinele, cu atât mai repede va câștiga un loc în soare, printre alți jucători la fel de ambițioase. Joc de albine vă permite de a extinde și de a îmbunătăți dvs. roi toate mijloacele disponibile, și să participe la ochi-popping eroi luptă. Trimiterea roi reprezentantul său, puteți obține premii, cu excepția cazului în desigur, el va fi capabil să câștige o victorie.

Să albine dvs. fermecătoare buzz, dans, divertisment și de muncă - pentru a contempla toate acestea placere pura! Joc de albine vă va oferi starea de spirit soare, o mulțime de distracție, jocuri de noroc și lupta victoria amețitor! Acesta este cel mai bun mod de a înveseli timpul liber și să uitați ce plictiseala. Doar să încercați să înceapă să colecteze miere și de a construi stup lor ca o notificare că o astfel de sesiune extraordinară atrage din primele minute. Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more