Marcaje

Berserker

Nume alternative: Berserker, Berserker

Joc Berserker - acesta este un joc pentru fanii de vikingi cu rol-mode! Cu harta foarte mare si o multime de moduri de a crește joc Berserker vă uimi cu punerea sa în aplicare frumoasă și foarte complex. Dezvoltarea caracterului este realizată folosind o gamă largă de opțiuni, și puteți găsi cu ușurință o metoda care functioneaza cel mai bine pentru tine.

În joc Berserker puteți folosi forta bruta, agilitate pentru a se eschiva loviturile, rezistenta pentru a obține o mai bună, sau de informații, de a folosi puterea runic vechi, vă va construi un personaj care vă place foarte mult! Exploreaza vastitatea Midgard prin câmpiile verzi, păduri dese și munți, pline de pericole în Berserker on-line . În fiecare sat, veți obține noi arme, armuri și abilități! Vikingii au fost întotdeauna asociat cu lupta, același lucru pe care îl va respecta în joc Berserker.

Într-adevăr, acest joc browser vei descoperi fascinanta lume a mitologia nordică. Joc furios vă va prezenta la vikingi, unul dintre cei mai puternici războinici.

Înainte de a juca Berserker , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Alăturați-vă în joc Berserker nu va lua o mulțime de timp și ușor:

1.                   Pe pagina principală, selectați elementul "înregistrare";

2.                   Enter;

3.                   Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4.                   Introduceți o parolă sigură;

5.                   Selectați "Registration", și Berserker de înregistrare este de peste.

La sosirea la server, va trebui să ia un topor și du-te pentru a satisface monștrii și alți jucători, acesta va fi treptată, și la început ne-am începe cu diferitele categorii de jocuri, de exemplu, o tavernă, un depozit, un comerciant în arena. Nu este întotdeauna ușor de înțeles modul în care vikingii găsească drumul lor în Berserker on-line . Din fericire, sistemul de chat în "timp real" vă oferă posibilitatea de a pune întrebări la alți jucători.

Caracter competențe Berserker on-line va trebui să evolueze un joc browser-based strategie care vă permite să selectați una din cele patru abilități la fel de importante: putere, agilitate și de a îmbunătăți caracteristicile de vikingi, de exemplu, o creștere a puterii vă permite să faceți mai multe daune.

Apoi, va trebui pentru a dota arme și articole pentru personajul tău. Ceea ce este impresionant despre acest browser este faptul că jocul Berserker are mai multe opțiuni de echipamente demne de un MMORPG adevărat, cum ar fi Diablo sau WOW. Ne poate da într-adevăr casca nostru viking, colier, inele de toate tipurile, sau scut. Noi nu trebuie să uităm de arme clasice, armuri, cizme, etc etc în Berserker on-line .

Un alt avantaj pentru competențele de caractere sunt. Ele vor permite pentru a debloca arme sau lupta cu o anumită specialitate în joc Berserker . Cu toate acestea, un aspect foarte important este dezvoltarea de natură strategică. Există patru secțiuni Berserker on-line : "armă", în care puteți face upgrade de arme și de bonusuri, precum și scuturi, "protecție" vă oferă posibilitatea de a purta cele mai bune armuri, cel mai bun cizme, "tactici" poate debloca Arena, aduce mai mult aur sau reduce misiunile la timpul de lucru, "podoaba" vă oferă posibilitatea de a purta inele și coliere bonus.

Veți Berserker joc și dau seama că în satul Viking, fiecare cladire are propria importanță. Restaurant - quest-uri, meșteșuguri - de a lucra, arena PvP - pentru luptă, etc

Berserker joc este un joc de browser cu acțiune și aventuri incitante, precum și locul de muncă într-un mediu ostil. Berserker on-line vă va oferi posibilitatea de a se bucura de o grafică excelentă, atât de mult succes, încât fără ea nu ar fi atmosfera de vikingi în fiecare dintre noi, că dezvoltatorii vrut să ne spună !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more