Marcaje

Berserk Online

Nume alternative: Berserk

Berserk Joc Online - versiunea computer desktop rus de carte de joc. Trepte TCG Berserk online necesită jucători de gândire strategică și dexteritate. Carte de fantezie abil urmărită va uimi imaginația și procesul de fascinant deține în întregime de atenția de la primele minute.

Joc online Berserk este posibil chiar cu computerul redus de energie. Joc beneficiu de impozitare pe cerințele de sistem:
- Sistem Windows 2000/XP/Vista;
- 256 MB RAM;
- Procesor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron;
- Conexiune internet (consum redus de lățime de bandă).

Juca jocul online Berserk poți, descărca clientul jocului și a trecut procesul de înregistrare. Alăturați-vă în joc Berserk Online este după cum urmează:
1) Introduceti e-mail;
2), pentru a inventa o parolă;
3) a introdus nickname;
4) Precizați podea;
5) Pune o capusa care sunteți de acord cu Acordul de licență.

După înregistrare onlan Berserk trecut, pornind de începător primește un pachet de 30 de cărți. Berserk joc online este împărțită în faze (jocul în sine). Participanții vorbesc pe rând de joc. Hărți au proprietăți, cum ar fi de conducere, de zbor, de acțiune, de atac, de viață.

Mișcarea - acesta este o hartă deplasare pe celulele în care câmpul de luptă convențional. Direcția de mișcare poate fi sus, în jos sau la dreapta și la stânga. Mișcare diagonală imposibil. De asemenea, nu se poate schimba cărțile în locuri.
Flying - hărți de caracteristici, care după trecerea de deschidere în zona secundară. Ele sunt nemișcat, dar poate ataca pe oricine.
Actiune - utiliza acest card în timpul randul tau. Acum, cardul este deja închis și nu va fi disponibil în timpul acestui curs.
Atac cauzeaza rani inamic, în esență, dacă acesta din urmă nu are de protecție respectiv.
Fiecare carte are un anumit număr de vieți. După utilizarea lor trebuie să iasă din câmpul de luptă la cimitir.

Adversarii de luptă va dura atâta timp cât nu toate ființele pieri unul dintre jucătorii. Când te ataca, puteți lua un hit, pentru a numi consilier sau de a folosi aceeași acțiune bruscă.

Berserk joc online necesită aranja carduri de pe câmpul de luptă în trei rânduri. Primul rând - sunt razboinici, destinate să nu pierdeți inamicul din spate, arcasi si creaturi care pot lovi în toată gama, cât și în rândul treia slabe formular rând două sunt plasate a variat de arcasi si vrajitori. Câmpul de luptă, în cazul în care acțiunea principală a jocului, este una din zonele de joc. Cu toate acestea, există anumite domenii, cum ar fi o punte, scaune suplimentare și cimitirul deja menționat. În punte sunt cărțile pe care nu le-ați luat pentru a forma o detașare pentru o anumită bătălie. Apropo, vine de la un viraj de 15 de cărți, în timp ce restul rămâne pe termen nelimitat. În zona secundar sunt de teren și care arborează creaturi. Ei bine, cimitirul - un adăpost carduri de moarte.

Berserk de înregistrare on-line a emis pentru a vă numai cardul minim. Cu toate acestea, doar limitate le permanent imposibil. Modalitate de a achiziționa cărți noi - cumpara boostere (set compus din carduri 7-aleatoare). În acest scop, aveți nevoie de moneda de joc - Oz. Oz se pot cumpăra pentru real, folosind Webmoney, Yandex. Bani, card bancar sau a altor metode disponibile.
Joaca jocul Berserk online este interesant, cu un adversar ale cărui forțe sunt aproximativ egale cu a ta. Pentru aceasta, există un sistem extins de nivele de caractere. Nivelul dvs. crește cu creșterea de rating duel. Cei mai buni jucători ai învinge, mai mare de rating. Adevărat la nivelul de joc nu este afectat. Deci nivelare este la latitudinea ta, nu este nevoie.

Dacă sunteți un om de jocuri de noroc, avantajele de joc nu va pune atentia. Alăturați-vă în fascinanta lume de carduri și de a participa într-o varietate de quest-uri, războaie clan și turnee. Prezența în joc circa 900 de monștri va fi pentru tine o surpriză plăcută. La urma urmei, de asemenea, în cazul în care alegerea este nelimitat! Începeți jocul este chiar acum și amintiți-vă că dezvoltarea depinde în primul rând pe tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more