Marcaje

Battlefield 1942

Nume alternative: Battlefield 1942

Joc Battlefield 1942 este un joc de calculator cult fascinant. Acest joc este conceput în stilul de shooter și acțiune în ea sunt la persoana întâi.

Battlefield 1942 joc puteți descărca pentru jocurile PC-ul de la site-ul principal. BF1942 poate descărca de utilizatori numai pentru adulți, dar pentru acest lucru ai nevoie pentru a oferi o pre-aplicare.

Înainte de joc, vă sfătuim să vezi pro joc Battlefield 1942 video. În ea veți găsi grafica de joc complete, gameplay-ul și alte caracteristici.

Despre joc Battlefield 1942 revizuirea relevă principalele caracteristici ale jocului: gameplay-ul, clase de joc și tehnici de descriere.

Joc batelfild 1942 vă va prezenta la clasele lor în joc:

 1. Sniper. Armă principal - o armă cu lunetă. El are, de asemenea, un 3-grenade, cutit, binocluri și arma unic, convențional.
 2. Assault. Armă principal - o mașină sau o mitralieră. Assault este un cutit, un pistol și un standard de 3 grenade.
 3. Thrower. Principalul armament este un lansator de grenade. În plus, ea are un lansator de grenade pistol, trei grenade de mână și un cuțit universal.
 4. Nurse. Principalul armament este un pistol mitralieră. El are o trusa de prim ajutor. Cu kituri vă poate vindeca aliații lor. Avem 3 grenade Medic, precum și cuțitul standard de obicei și pistol.
 5. Inginer. Principalul armament este pușca inginer. Inginer are două cuști mai mult de un lunetist. În plus, el are 4 mine anti-tanc, un cutit, un pistol, patru pachete de dinamită. Cu dinamita se poate submina diferite obiecte, folosind detonatorul. Folosind o cheie, el este capabil de a repara o varietate de tehnici și poate dezamorsa, de asemenea, dinamită și anti-tanc mine.

Batelfild 1942 Joaca va folosi urmatoarele facilitati tehnice:

 1. SUV - o masina care se poate conduce pe drum.
 2. Blindate de transport de personal - acest vehicul blindat, care are o cruce mare.
 3. Tank - o mașină de luptă, care urmarite.
 4. Rezervor Heavy - este, de asemenea, ca un tanc normală, dar superioară greutății.
 5. Artilerie - este principala forță de teren militar.
 6. Fighter - un avion militar care distruge inamicii de pe cer.
 7. Assault - acest aparat de zbor de lupta, care se referă la aeronava de atac.
 8. Barcă amfibii - această barcă pentru a transporta
 9. Destroyer - această clasă de nave, care se luptă cu submarine.
 10. Cruiser - o navă care este proiectat pentru a îndeplini o sarcină specifică.
 11. USS - acest Brunt trimite o navă de război de aviație de transport.
 12. Bombers - IT jeturi care au bombardat diferite forțe militare.
 13. Scopul este de a cuceri alte teritorii și protecția retenție la bazele lor. Fiecare facțiune este tehnica diferita. Ostilitățile se află în diferite zone teritoriale. În total, în acest joc patru zone.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more